Αναβαθμίζεται η παραλία του Apollonia Beach

419

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψε το Apollonia Beach Resort & Spa με την εταιρεία Costa Nostrum, με σκοπό την πιστοποίηση της παραλίας της ξενοδοχειακής μονάδας Apollonia Beach Resort & Spa ως αειφόρα παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Στο πλαίσιο της αειφόρας λειτουργίας του ξενοδοχείου και με κύριο στόχο την ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, την προστασία του περιβάλλοντος, την αύξηση της ικανοποίησης των τουριστών, καθώς και την προώθηση των αρχών του αειφόρου τουρισμού, το Apollonia Beach Resort & Spa προβαίνει στην απαραίτητη διαδικασία για την πιστοποίηση της παραλίας του ως αειφόρου παραλίας Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Η νέα αυτή συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας από τον κ. κ. Μανώλη Μανούσο – διευθύνοντα σύμβουλο & αντιπρόεδρο του Ομίλου Cyan group of hotels και από τον κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, Διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ.

Και οι δυο πλευρές δηλώσαν αισιόδοξες για τη νέα συνεργασία, η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάδειξη του παράκτιου οικοσυστήματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει