επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

209

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Θερμό, καλοκαιρινό και εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

ΚΥΡΙΑΚΗ των Αγίων 318 Πατέρων αύριο, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Ορθοδοξίας. Τόσοι πολλοί πατέρες πάντως, για να γιορτάσουν καμία νίκη μαζεύτηκαν!

ΔΙΟΤΙ όπως γνωρίζουμε, η ήττα είναιορφανή! Ποτέ δεν φταίμε εμείς για να την αναλάβουμε. Φταίνε το βούρκο και οι λάσπες που μας εκτοξεύουν οι άλλοι…

ΑΥΤΟ ήταν, η Τασία μας τελείωσε! Μετά την παραδοχή ότι πήγε ν’ αμαρτήσει για την κόρη της, αξιοποιώντας τις διασυνδέσεις της, ζήτησε συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι δεν κατέρχεται στις εκλογές.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ τί θα γίνουμε χωρίς την Τασία; Και μέχρι πού μπορεί να την καλύψει η φαντασία;

Ο ΒΟΥΤΣΗΣ πάντως για τις μετατάξεις στη Βουλή, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και όπως ο ίδιος δηλώνει δεν αισθάνεται ίχνος ενοχής και ευθύνης, επικαλούμενος το οργανόγραμμα του κοινοβουλίου…

Μ’ ΑΥΤΑ και μ’ αυτά απωλέσθη το ηθικό (το ποιο;) πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται… πάρτι με τα καμώματά τους!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ πιστέψει στο ΣΥΡΙΖΑ και να σου λένε τώρα ότι ψήφιζες … ΔΙΟΡΙΖΑ! Και το ακόμα χειρότερο: να σε τρολάρουν οι πρώτοι διδάξαντες και να μην ξέρεις που να κρυφτείς…

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ στην Αυστρία το 12ωρο εργασίας ημερησίως χωρίς ν’ ανοίξει μύτη. Κι ύστερα σας φταίει ο Κυριάκος, θιασώτης του soft8ωρου της -έστω- 7ήμερης εργασίας.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ο άνθρωπος απάντησε όπως εκείνος έκρινε. Εσείς που τον τσιγκλάτε, τί θέλετε: αίματα και αποκεφαλισμούς;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πιστέψω ότι αυτοί που αποφάσισαν για το θέμα της Έκθεσης στις πανελλαδικές, ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στο Ευάγγελο Βενιζέλο, που μια ημέρα πριν αποχαιρέτησε τον κοινοβουλευτικό βίο!

Ο ΠΡΩΗΝ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι παραμένει ενεργός πολίτης και οι υποψήφιοι κλήθηκαν χθες να γράψουν έκθεση για τους ενεργούς πολίτες!

ΤΟ ΘΕΜΑ βεβαίως αφορούσε και την επίκληση των αξιών της δημοκρατίας, αλλά πραγματικά αμφισβητώ πόσοι εξ αυτών διδάχτηκαν στο σχολείο την κατ’ επίφαση δημοκρατία με την οποία πορευόμαστε τα τελευταία -πολλά- χρόνια.

ΔΙΟΤΙ καλό είναι να μαθαίνουν από μικροί την πραγματικότητα και να διδάσκονται τη δημοκρατία στις πραγματικές της διαστάσεις, που ελάχιστη σχέση έχουν με το σήμερα.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει