Θερμές ευχαριστίες από τον Β. Λαμπρινό

161

Τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους  τους  πολίτες που εμπιστεύθηκαν  και τίμησαν  με την ψήφο τους  τη «Δύναμη Πολιτών» και τον ίδιο προσωπικά, εκφράζει ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Σε σχετική ανακοίνωσή του εφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες του και προς όλους τους πολίτες  που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία  έχοντας διαφορετική επιλογή.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «η ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών μάς βρίσκει όλους στην επόμενη μέρα. Σε μια νέα αφετηρία ευθύνης  απέναντι στους πολίτες και στον Δήμο Ηρακλείου, μεθοδικής δουλειάς και διαρκούς εγρήγορσης, καθώς τα μεγάλα ζητήματα και τα προβλήματα  της καθημερινότητας αναμένουν επαρκείς λύσεις. Στην προσπάθεια    αυτή δεν περισσεύει κανένας.

Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μόνο με συλλογική  πορεία  και δημιουργικές   συνεργασίες  θα προχωρήσουμε    μπροστά. Πιστεύω πως  γνώμονας  και στόχος όλων των παρατάξεων  ήταν  και παραμένει η πρόοδος   του τόπου μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση  θα εργαστούμε   και την επόμενη τετραετία: με πνεύμα  συνεργασίας, μεθοδικού  σχεδιασμού, κοινωνικής  αλληλεγγύης, δημιουργικών  και αποτελεσματικών  δράσεων, προς όφελος  του Δήμου Ηρακλείου και των δημοτών  του».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει