Ο Μαρίνος Παττακός ευχαριστεί

143

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στους δημότες του Ηρακλείου, που την περασμένη Κυριακή τίμησαν με την ψήφο τους τη Δύναμη Πολιτών και το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Οι πολίτες απέρριψαν πανηγυρικά την επιστροφή σε αυτοδιοικητικά καθεστώτα του παρελθόντος και ζητούν από το νέο δημοτικό συμβούλιο σοβαρότητα, ειλικρίνεια και ρεαλισμό.

Από τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών  φάνηκε καθαρά το προβληματικό σύστημα της απλής αναλογικής, με συνέπεια πολλοί νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα για την επίτευξη μιας αξιοπρεπούς διοίκησης στους Ο.Τ.Α.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός έχει δώσει πολύ σημαντικά δείγματα γραφής για μια διακυβέρνηση με ήθος, ειλικρίνεια, μετριοπάθεια, ρεαλισμό και πολιτική ευθύνη χωρίς υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστώ επίσης τους δημότες του Ηρακλείου που με εξέλεξαν για δεύτερη φορά Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου, στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Μετά από τα παραπάνω και με δεδομένα τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, δηλώνω ότι θα τιμήσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πολιτών, για να καταθέσω την ενέργεια, τη δύναμη και την εμπειρία μου, στην νέα προσπάθεια που έχει αναλάβει η Δύναμη Πολιτών στον Δήμο Ηρακλείου, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας των πολιτών.

-Μαρίνος Παττακός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει