Το τοπίο στον Δήμο Ιεράπετρας

165

Με ποσοστό 59% επανεξελέγη όπως είναι γνωστό ο Θ. Καλαντζάκης στην Ιεράπετρα που συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε ενώ με τον συνυποψήφιό του Α. Πετρά δεσμεύθηκε για μια καλή και δημιουργική συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας και τη δημοτική μου ομάδα που στήριξε την προσπάθειά μας και μας έδωσε μία μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε για άλλα τέσσερα χρόνια το δημοτικό μας έργο.

Και στη νέα αυτή θητεία όπως επιβάλλει ο «Κλεισθένης», θα πορευτούμε με τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων», δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος κ. Θ. Καλαντζάκης.

Ο κ. Πετράς μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέλαβε σε προσωπικό επίπεδο την ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό τονίζοντας πως κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα που δούλεψε πολύ για να παρουσιάσει μια διαφορετική πρόταση για τον Δήμο Ιεράπετρας, ίσως όμως τις ιδέες αυτές ο ίδιος δεν κατάφερε να τις παρουσιάσει σωστά στους δημότες και να τους πείσει με τα επιχειρήματά του.

Για τα ενδεχόμενα συνεργασιών ο κ. Πετράς ανέφερε πως άποψή του είναι πως όλες ή έστω οι περισσότερες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να καταφέρουν να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα του Δήμου Ιεράπετρας. Θυμίζεται πως από 10 έδρες πηγαίνουν στην παράταξη Καλαντζάκη, από 7 στην παράταξη Πετρά, 4 στην παράταξη Πανταζή, 3 στην παράταξη Χηνόπουλου και από 1 πηγαίνει στους επικεφαλής, Βλάσση, Κοτσιφάκη, Μουζουράκη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο εκλέγονται και καταλαμβάνουν μια θέση συμβούλοι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων, εκτός από την παράταξη που θα εκλέξει τον επόμενο δήμαρχο, η οποία «κερδίζει» μια έδρα για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανή η εκλογή του Ανδρέα Παπαδοπετράκη ή του Μανώλη Πετάση, οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις. Στον Μακρύ Γιαλό η παράταξη Καλαντζάκη εκλέγει τους δύο πρώτους συμβούλους και η παράταξη Πετρά τον πρώτο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει