Έμπειρα και νέα πρόσωπα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

1.911

Η Έφη Κουτεντάκη, o Λάμπρος Βαμβακάς, ο Νίκος Συριγωνάκης και ο Νίκος Σκουλάς

Στη μάχη της σταυροδοσίας μπαίνουν οι δεκάδες υποψήφιοι στην Περιφέρεια Κρήτης, που περιμένουν την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων και την επικύρωση τους από το Πρωτοδικείο για να δουν αν εκλέγονται ή όχι.

Μεγαλύτερη σαφέστατα είναι η αγωνία στο στρατόπεδο Αρναουτάκη για το Ηράκλειο, που εκτιμάται ότι η παράταξη «Κρήτη, η ζωή μας» με βάση τα ποσοστά των καταμετρήσεων, θα λάβει συνολικά 17 έδρες, επί συνόλου 25 συνολικά εδρών.

Έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα, 4 ή 5 έδρες θα καταλάβει η παράταξη «Η Κρήτη μπροστά», 2 έδρες θα καταλάβει η Λαϊκή Συσπείρωση και από μία η «Ξαστεριά» και η «Ελληνική Αυγή».

Η σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Ηράκλειο, αναφορικά με την παράταξη «Κρήτη, η ζωή μας» φαίνεται να διατηρεί τον βασικό κορμό της, με σημαντικές ωστόσο προσθήκες.

Με βάση τα υφιστάμενα αποτελέσματα έως και αργά χθες το βράδυ, οι Λάμπρος Βαμβακάς, Έφη Κουτεντάκη, Νίκος Σηριγωνάκης, Γιάννης Λεονταράκης, Γιώργος Πιτσούλης, Γιώργος Αλεξάκης, Κώστας Φασουλάκης, Σταύρος Τζεδάκης, Νίκος Ξυλούρης, Πόπη Δασκαλάκη, που διατηρούν θέσεις ευθύνης στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, επανεκλέγονται.

Έμπειρα και νέα πρόσωπα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο φαίνεται να εκλέγονται επίσης, οι Νίκος Σκουλάς, η ογκολόγος Γεωργία Μηλάκη που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ο πρώην δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο γιατρός Ευάγγελος Ζάχαρης, ο πρώην δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, η Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη Ειρήνη και ο Νεκτάριος Σερμάκης. Πολύ κοντά σε θέσεις εκλογής βρίσκονται οι Ελένη Ασπετάκη, Στέλιος Βοργιάς και Γιώργος Μαρής, που περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Από το στρατόπεδο Μαρκογιαννάκη επίσης, επανεκλέγεται ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ενώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο φαίνεται να ενσωματώνονται οι Νίκος Καλλέργης, Νίκος Χρονάκης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης και ο Γιώργος Καδιανάκης. Σε αναμονή αποτελεσμάτων βρίσκονται επίσης, οι Χάρης Λυδάκης και Αγαθάγγελος Παπαδάκης.

Αποτελέσματα Περιφέρεια Κρήτης

Η Λαϊκή Συσπείρωση αναμένεται με βάση τη διαδικασία να εκλέξει δύο Περιφερειακούς Συμβούλους στο Ηράκλειο, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης Μανώλης Συντυχάκης και πιθανότατα και η Μαρία Παντερή ή ο Γιάννης Γωνιανάκης.

Από μία έδρα στο Ηράκλειο πιθανότατα θα καταλάβουν ο Μιχάλης Κριτσωτάκης από την παράταξη «Ξαστεριά» και ο Γιώργος Σπυρόπουλος από την «Ελληνική Αυγή».

 

Η Μαρία Λιονή
Η Μαρία Λιονή

ΡΕΘΥΜΝΟ: “Σάρωσε” η Λιονή στις ψήφους

Στο… 4 – 3 φαίνεται πως διαμορφώνεται το σκηνικό για τους εκπροσώπους στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ Αρναουτάκη και Μαρκογιαννάκη στο Ρέθυμνο.

Η νυν Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, έχει επιτύχει μεγάλη νίκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, έχοντας διαμορφώσει σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο Νίκο Κακογιαννάκη. Πολύ καλά έχουν πάει παράλληλα, οι Μίνως Αλεφαντινός, Μανώλης Χνάρης, Μιχάλης Σαρρής, Γιάννης Παρασύρης και Ακουμιανάκης Μανώλης.

Από πλευράς Μαρκογιαννάκη, πρώτοι στην πεντάδα είναι οι Κώστας Δανδουλάκης, Θέμης Κωνσταντινίδης, Νίκος Ξυπολυτάκης, Μανώλης Καλλιονάκης και Ελένη Οικονομάκη.

 

ΧΑΝΙΑ: Καλογερής-Κουρουπάκης

ΧΑΝΙΑ: Καλογερής-Κουρουπάκης στις πρώτες θέσεις

Συνολικά 13 είναι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που τοποθετούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τα Χανιά.

Μία έδρα φαίνεται να καταλαμβάνει η Λαϊκή Συσπείρωση στα Χανιά, μία έδρα του επικεφαλής Γιώργου Πιαγκαλάκη η Ανυπόταχτη Κρήτη, ενώ τις υπόλοιπες 11 έδρες μοιράζονται Αρναουτάκης και Μαρκογιαννάκης, με το νυν αντιπεριφρειάρχη να εκλέγει πιθανότατα 6 συμβούλους στα Χανιά και τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη 5.

Για τον Σταύρο Αρναουτάκη στις πρώτες θέσεις βρίσκονται ο νυν Περιφερειάρχης Νίκος Καλογερής και ο πρέοδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Τάσος Κουρουπάκης, ενώ πολύ καλή προσπάθεια έχουν πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Κωτσόγλου, ο Κώστας Γύπαρης, ο Αντώνης Παπαδεράκης και η Μαλανδράκη Σοφία.

Σε πολύ καλή θέση βρίσκονται επίσης, οι Μανιμανάκη Κατερίνα, ο Αντώνης Παρτσαλάκης και η Όλγα Λεβάκη, που αναμένουν την τελική καταμέτρηση των σταυρών.

Από το στρατόπεδο Μαρκογιαννάκη, στις κορυφαίες θέσεις βρίσκονται ο Γιώργος Κονταξάκης, ο Λευτέρης Κοπάσης, ο Γιώργος Αρχοντάκης, ο Γιάννης Μανουσάκης και ο Ανδρέας Κουκλινός, με τους Τσοντάκη Χρήστο και Αλεξάκη Ιωάννα να ακολουθούν και να βρίσκονται σε αναμονή.

Πρώτος σε σταυρούς από τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι ο Αλέξανδρος Μαρινάκης, που φαίνεται να έχει διαφορά ασφαλείας από τους Σήφη Αποστολάκη και Μανώλη Νταγκουνάκη.

 

Ο Γιώργος Μηλιαράς
Ο Γιώργος Μηλιαράς

Νεοεκλεγμένος και στο Λασίθι

Τέσσερις σύμβουλους στο Λασίθι αναμένεται να λάβει ο Σταύρος Αρναουτάκης με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη να περιορίζεται, εκτός απροόπτου στους δύο, παρά τα πολύ καλά ποσοστά του στην Περιφερειακή Ενότητα.

Στις πρώτες θέσεις της παράταξης «Κρήτη, η ζωή μας» και του Σταύρου Αρναουτάκη, βρίσκονται οι Γιάννης Γουλιδάκη και Γιάννης Ανδρουλάκης, η Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη, αλλά και ο Γιώργος Μηλιαράς.

Πολύ καλή παρουσία έχουν και οι Γιώργος Τσιφετάκης, καθώς και ο Μανώλης Αβραμάκης.

Οι Κωνσταντίνος Ξενικάκης και Νεκτάριος Παπαβασιλείου, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, με τον Μανώλη Μενεγάκη και την Ιωσηφίνα Αναγνωστάκη να βρίσκονται πολύ κοντά και να αναμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Έναν σύμβουλο εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη!

Ο Αντώνης Παπαδεράκης
Ο Αντώνης Παπαδεράκης

Μπορεί ο Σταύρος Αρναουτάκης να κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και να πέτυχε μια μεγάλη και άνετη επικράτηση από την πρώτη Κυριακή, ωστόσο, η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι μηδενική.

Για την ακρίβεια, από τους 11 συνολικά υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ενσωματώσει στα ψηφοδέλτια Αρναουτάκη και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, μόνο ο Αντώνης Παπαδεράκης από τα Χανιά, κατάφερε οριακά να ενταχθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με τους υπόλοιπους 10 υποψήφιους να καταποντίζονται και να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις επιλογής των ψηφοφόρων.

Ειδικότερα, για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, από τους 38 υποψήφιους του ψηφοδελτίου, οι υποψήφιοι με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν από την 26ή έως και την 30η θέση, πολύ μακριά δηλαδή από τους 17 που αναμένεται να εκλέξει ο Αρναουτάκης στο Ηράκλειο. Ειδικότερα ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης, βρίσκονταν στην 24η θέση, ο Μιχάλης Κλάδος στην 26η, η Μαρία Μαρή στην 29η και ο Μανόλης Βαρδουλάκης στην 30η.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, από τους τέσσερις συμβούλους που βγάζει ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Μανόλης Αβραμάκης βρισκόταν μεταξύ 5ης και 6ης θέσης και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στα Χανιά, από τους 20 υποψήφιους του Σταύρου Αρναουτάκη στο ψηφοδέλτιο, μόνο ο Αντώνης Παπαδεράκης, κατάφερε να φθάσει στην 5η εκλόγιμη θέση, ενώ η Κατερίνα Μανιμανάκη βρίσκονταν στην 7η θέση, ο Γιάννης Λουφαρδάκης στην 11η και ο Πέτρος Λυμπεράκης στην 15η.

Από τους 11 υποψήφιους του Σταύρου Αρναουτάκη τέλος, στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου, ο Μανώλης Αυγενάκης βρέθηκε στην 8η μη εκλόγιμη θέση και η Εμμανουέλα Μαθιουδάκη στην τελευταία θέση.

Παρόλα αυτά, ο χάρτης της Κρήτης την Κυριακή των εκλογών βάφτηκε ροζ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για την κατάκτηση της Περιφέρειας Κρήτης, στην οποία ουσιαστικά, δεν έχει σχεδόν κανέναν εκπρόσωπο.

 

 

 

ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ (ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ)

ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ (ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ)

(εμφάνιση με σειρά κατάταξης)

 1. ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ (ΕΦΗ) (πατρ. ΕΜΜ.) 7.491
 2. ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) 7.378
 3. ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 6.870
 4. ΣΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 6.748
 5. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πατρ. ΜΙΧΑΗΛ) 6.040
 6. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 5.874
 7. ΜΗΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (πατρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) 5.573
 8. ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΤΣΟΣ) (πατρ. ΑΝΔΡΕΑ) 5.486
 9. ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (πατρ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) 5.429
 10. ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 5.314
 11. ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) 5.305
 12. ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 5.196
 13. ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ)5.029
 14. ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 4.861
 15. ΧΟΥΔΕΤΣΑΝΑΚΗ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (πατρ. ΚΩΝ.) 4.299
 16. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) (πατρ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 4.287
 17. ΣΕΡΜΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 4.247
 18. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (πατρ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ) 4.216
 19. ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) (πατρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) 4.181
 20. ΑΣΠΕΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 4.098
 21. ΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 4.029
 22. ΜΑΡΑΚΗ-ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΠΑΝΤΕΛΗ) 3.878
 23. ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 3.306
 24. ΤΟΥΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ (πατρ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 3.247
 25. ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΜΙΧΑΗΛ) 3.059
 26. ΚΛΑΔΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)3.021
 27. ΞΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (πατρ. ΚΙΜΩΝΑ) 2.924
 28. ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 2.480
 29. ΓΙΑΛΥΤΗ ΕΡΜΙΟΝΗ (ΕΜΗ) (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 2.465
 30. ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (πατρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) 2.341
 31. ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) (πατρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) 2.106
 32. ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) (πατρ. ΚΩΝ.) 1.792
 33. ΠΡΙΝΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 1.587
 34. ΤΡΙΛΥΡΑΚΗ-ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ (πατρ. ΓΕΩΡ.) 1.495
 35. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΛ. (πατρ. ΓΕΩΡ.) 1.281
 36. ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 985
 37. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (πατρ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ) 886
 38. ΜΩΥΣΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (πατρ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ) 840

 

Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ! (ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)

Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ! (ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)

(εμφάνιση με σειρά κατάταξης)

1. ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 5.548
2. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 2.495
3. ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 2.071
4. ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 1.514
5. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΟΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) 1.510
6. ΛΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (πατρ. ΣΟΦΟΚΛΗ) 1.398
7. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ) (πατρ. ΜΙΧ.) 1.338
8. ΜΕΡΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΜΙΧΑΗΛ) 1.242
9. ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (πατρ. ΜΙΧΑΗΛ) 1.104
10. ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) 1.098
11. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ (πατρ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ) 1.036
12. ΣΗΜΑΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 1.011
13. ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (πατρ. ΙΩΑΝΝΗ) 986
14. ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) 932
15. ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (πατρ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 833
16. ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 821
17. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 811
18. ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ (πατρ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ) 808
19. ΑΣΟΥΤΗΣ – ΔΙΔΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (πατρ. ΠΕΤΡΟΥ) 800
20. ΛΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (πατρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 787
21. ΤΣΑΝΤΙΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ) 740
22. ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ) 736
23. ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (πατρ. ΝΙΚΗΤΑ) 675
24. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (πατρ. ΣΥΜΕΩΝ) 625
25. ΨΑΡΟΛΟΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) 610
26. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) (πατρ. ΑΝΤ.) 609
27. ΛΟΥΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (πατρ. ΧΡΗΣΤΟΥ) 607
28. ΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (πατρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 581
29. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πατρ. ΣΤΑΥΡΟΥ) 549
30. ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) 509
31. ΚΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (πατρ. ΠΑΥΛΟΥ) 405
32. ΤΖΙΡΑΚΗ ΕΥΣΕΒΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΣΟΦΙΑ) (πατρ. ΕΜ.) 365
33. ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (πατρ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ) 352
34. ΜΠΡΟΦΙΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (πατρ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ) 341
35. ΝΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 338
36. ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (πατρ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ) 300
37. ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 278
38. ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ-ΛΑΤΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ (πατρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) 250
Μπορεί επίσης να σας αρέσει