Το… πάρτι του Κουκιαδάκη πριν την κάλπη

606

Αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «ΣυνΕργασία ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ευριπίδης Κουκιαδάκης, χθες στη διάρκεια μιας ανοικτής συνάντησης που είχε με φίλους και οπαδούς της δημοτικής κίνησής του, στο εκλογικό του κέντρο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίαζε με νόημα ότι «έχει εμπιστοσύνη στη  μνήμη και την  αλάνθαστη συλλογική αξιολόγηση και κρίση των πολιτών». Ο κ. Κουκιαδάκης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είχαν τη δυνατότητα μιας χαλαρής συζήτησης με τους Ηρακλειώτες, όπου σχολίαζαν με νόημα ότι «το  διακύβευμα των επόμενων εκλογών δεν είναι μόνον η ανάπτυξη των υποδομών της, είναι ηθικό, πολιτιστικό και αξιακό».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος, η παράταξη  «ΣυνΕργασία ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ», σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις των πολιτών, σε όποια παράταξη και αν βρίσκονται, μπορεί να αποτρέψει την επιστροφή στο παρελθόν».

Το... πάρτι του Κουκιαδάκη πριν την κάλπη

Μάλιστα σχολίαζε με νόημα ότι «το ΠΑΣΟΚ, με τους χειρισμούς του, επιχείρησε, χωρίς να τα καταφέρει, να τακτοποιήσει εσωκομματικούς λογαριασμούς για να μην διακινδυνεύσει την επανεκλογή ορισμένων στελεχών του, τα οποία σχεδιάζουν με γνώμονα την επανεκλογή τους.

Η κοινωνία παραμένει παγερά αδιάφορη, αν δεν καταδικάζει τα φαινόμενα αυτά που οδήγησαν τη χώρα στον γκρεμό και συρρίκνωσαν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη σε μονοψήφιο νούμερο».

Πρόσθεστε μάλιστα με νόημα ότι «το Ηράκλειο στον βωμό της «αποτελεσματικότητας», λόγω της «αδράνειας» των τελευταίων ετών, δεν μπορεί να παραδώσει ό,τι με πολύ κόπο οικοδόμησε τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης κυρίως, τότε που εμπνευσμένοι δήμαρχοι έβαλαν τις βάσεις για τις μεγάλες υποδομές της πόλης, αλλά κυρίως μπήκαν οι βάσεις για να εξελιχθεί σε πολιτιστική πρωτεύουσα της Μεσογείου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει