ΠΕΤΡΟΣ ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ: Νέοι ορίζοντες, άλλες ταχύτητες

174

«Με βατήρα την ανοικτή πολιτική σκέψη, ανοίγουμε το Ηράκλειο σε νέο ορίζοντα και μεγάλες ταχύτητες. Ανοίγουμε το Ηράκλειο στις συμμετοχικές διαδικασίες, αξιοποιούμε τις δεξιότητες των ομάδων της πόλης. Όλα εμφανίζονται, αναμετρούνται και συναποφασίζονται κάτω από το δημοκρατικό φως που δεν αφήνει σκιές!».

Αυτό τόνισε χθες στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της παράταξης «Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου» – «Άμεση Δημοκρατία» Πέτρος Ινιωτάκης. Ο ίδιος δίδοντας τα χαρακτηριστικά της παράταξης που εκπροσωπεί, τόνισε ότι «αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που ζουν το Ηράκλειο, το περπατούν και το βιώνουν έντονα κάθε μέρα, έχουμε τις δουλειές μας από τις οποίες βιοποριζόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας.

Μέσα από τους επαγγελματικούς μας κλάδους συνδικαλιζόμαστε, συνεταιριζόμαστε, προασπιζόμαστε την εργασία μας και διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Στο ψηφοδέλτιό μας έχουμε εργάτες, τεχνίτες, καθηγητές πανεπιστημίου, καλλιτέχνες, γιατρούς, αναγνωρισμένους προπονητές μηχανικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, και επιχειρηματίες. Υπάρχει μέσα στην ομάδα η εμπειρία και η τεχνογνωσία από όλα τα επαγγελματικά πεδία.

Μέσα στην ομάδα υπάρχουν αθλητές, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, υπάρχουν όμως και άτομα με αναπηρίες και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό! Και εμείς μαθαίνουμε από το πείσμα και τις αντοχές και των δύο! Το παράδειγμά τους είναι πολύτιμο απόκτημα για όλους εμάς! Οι άνθρωποί μας προέρχονται από όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση». Όπως είπε ο κ. Ινιωτάκης,  το όραμά του «είναι ένας Δήμος

για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι, τον οποίο θα φροντίζουμε και θα μας φροντίζει, έναν Δήμο με ισχυρό κοινωνικό δίχτυ για τους αδύναμους, έναν Δήμο που θα τολμά οραματικές υποδομές, έναν Δήμο που θα εκμεταλλεύεται τις δεξιότητες όλων μας, έναν Δήμο με δημοκρατικά αντανακλαστικά!

Το όραμά μας  δεν συναντά περιορισμούς και όρια. Ξεκινά από τα μικρά, αναμετριέται με κάθε κακοτεχνία- τη Λερναία Ύδρα του Δήμου μας- και μετά ανοίγεται στα έργα – φάρου που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Ηρακλείου, τη ζωή των Ηρακλειωτών και θα βάλουν τον Δήμο μας σε πραγματική αναπτυξιακή τροχιά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει