Με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη και στην Α1 βόλεϊ ο ΟΦΗ

Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ «ΣΑΛΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 5η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ

182

O Δημήτρης Ζλατιλίδης που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Α1 βόλεϊ, θα είναι ο τιμονιέρης της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στη μεγάλη κατηγορία, παραμένοντας στον πάγκο της κρητικής ομάδας για πέμπτη σεζόν. Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο Εβρίτης τεχνικός, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη.

«Συνεχίζουμε με τον Δημήτρη και τον εμπιστευόμαστε. Ανεβάσαμε μαζί την ομάδα στην Α1, έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 4 χρόνια και προχωράμε μαζί» ήταν το σχόλιο του προέδρου για την επέκταση της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή. «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας, για τη μεγάλη πρόκληση της Α1 και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ο κόσμος του ΟΦΗ, θα ζήσει σημαντικές στιγμές και από την ομάδα βόλεϊ», συμπλήρωσε ο κ. Δανδάλης.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τη σειρά του τόνισε: «Με τον πρόεδρο, έχουμε μια διαχρονική σχέση και είναι κάτι παραπάνω απ’ τη σχέση προέδρου και προπονητή. Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Είμαι δεμένος με την ομάδα, έχω γίνει ΟΦΗ και θα την βοηθούσα, από οποιοδήποτε πόστο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη».

Για την παρουσία του ΟΦΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1, ανέφερε «Μας περιμένει μια δυνατή χρονιά, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα 11 ομάδων που μάλλον θα πέσουν οι τρεις. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα καθιερωθεί στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και έχει όλα τα στοιχεία, να το πετύχει αυτό».

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ανέφερε: «Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες. Χρειαζόμαστε καλές επιλογές και δεν θα βιαστούμε. Θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα φτιάξουμε καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, σε κάποιες υποθέσεις και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον 33χρονο διεθνή Μαυροβούνιο διαγώνιο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ελβετία και έχει περάσει από δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Συνεργάτης του Δημήτρη Ζλατιλίδη στον ΟΦΗ θα είναι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, ομοσπονδιακός τεχνικός και για πολλά χρόνια προπονητής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στατιστικολόγος θα είναι ο Δήμος Αυτζιόγλου, ενώ ενδέχεται το τεχνικό επιτελείο να πλαισιωθεί και με άλλους συνεργάτες καθώς οι απαιτήσεις της επαγγελματικής κατηγορίας είναι αυξημένες.

Τα Παγκρήτια

Ο πρώτος τελικός των παμπαίδων που θα γίνει σήμερα στα Χανιά, ανάμεσα στον ΣΦΠΧ και τη ΓΕΗ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚ.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Σάββατο

Παμπαίδων (1ος τελικός)

ΣΦΠΧ-ΓΕΗ, 4μ.μ.:

Γιαννόπουλος-Σπαντιδάκη (Κουνδουράκη)

Κορασίδων

Μεσσαρά-Άρης, 4μ.μ.:

Αμαργιαννιτάκης

Παγκορασίδων Α’

ΓΕΗ-ΣΦΠΧ, 3μ.μ.:

Λίντο Καραπουλάκης- Μαυρέα

Ακρωτήρι-Πήγασος, 6μ.μ.:

Κουνδουράκη- Σταγάκης

Δευτέρα

Παγκορασίδων Α’

Σούδα-Γιούχτας, 12μ.μ.:

Καγκάς

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει