Εγκώμια για Λαμπρινό στην Αγία Αικατερίνη

217
Από την επίσκεψη της παράταξης Λαμπρινού στο Λιμεναρχείο
Από την επίσκεψη της παράταξης Λαμπρινού στο Λιμεναρχείο

Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Μέγαρο, πραγματοποίησε ο  δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών. Πρώτος σταθμός του δημάρχου ήταν το Λιμεναρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο λιμενάρχης Ηρακλείου αντιπλοίαρχος Ευθύμιος Δουβής, ο οποίος  αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Ηρακλείου σε μια σειρά θεμάτων.

Στη συνέχεια ο κ.Βασίλης Λαμπρινός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη. Η συζήτηση έγινε επίσης σε πολύ καλό κλίμα και το ραντεβού ανανεώθηκε για το άμεσο μέλλον, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στη μεταξύ τους συνεργασία.

«Το Ηράκλειο, χάρις και στους άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας, και των άλλων σωμάτων ασφαλείας, που επιτελούν άριστα το καθήκον τους υπό δύσκολες συνθήκες, είναι μια ασφαλής πόλη. Κάτι που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά πλεονεκτήματά του.

Οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να επενδύσουμε σε αυτό. Εμείς ως Δήμος Ηρακλείου θα είμαστε πάντα στο πλευρό και του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ. σε οτιδήποτε χρειαστούν».

Από την επίσκεψη στην Αγία Αικατερίνη
Από την επίσκεψη στην Αγία Αικατερίνη

Επίσκεψη στην Αγία Αικατερίνη

Θερμή  υποδοχή επεφύλαξαν στον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών  οι κάτοικοι της Αγίας Αικατερίνης και του Πόρου, κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή. Αρχικά ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μηνά Μαυροειδή. Ο

κ. Μαυροειδής ευχαρίστησε τον Βασίλη Λαμπρινό για μια σειρά έργων που έγιναν στην περιοχή, όπως, τον βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό  Αικατερίνης, το συμπληρωματικό δίκτυο αποχέτευσης, τις διανοίξεις δρόμων την παραχώρηση έκτασης 5 στρεμμάτων από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου για την ανέγερση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Αικατερίνης κ.ά

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος: «Η στήριξη του δημάρχου στην περιοχή μας ήταν διαρκής σε όλη τη θητεία του, γι’ αυτό άλλωστε τον έχουμε ανακηρύξει επίτιμο μέλος του Συλλόγου. Πλέον τον θεωρούμε Αγιοκατερινιώτη!».

Ο Βασίλης Λαμπρινός τόνισε από την πλευρά του: «H συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης υπήρξε εξαιρετική. Ο πρόεδρος αποτελεί υπόδειγμα για την κοινωνία του Ηρακλείου και πιστεύω ακράδαντα ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε  να συνεργαζόμαστε και στο μέλλον, διότι έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πόρο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Πόρου.  Και εκεί η υποδοχή ήταν θερμή και ο Βασίλης Λαμπρινός αναγνώρισε την αξία του ρόλου του Α.Ο.Π. για τη νεολαία του περιοχής και συνεχάρη τον πρόεδρο και όλους τους εμπλεκόμενους για την προσπάθειά τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει