ΒΟΛΕΪ: Τρίτο στην Ελλάδα το 11ο Λύκειο

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΤΑΪΜΠΡΕΪΚ 3-2 ΣΕΤ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΟΛΕΪ

159

Τρία συνεχόμενα χρόνια σε τελική φάση βόλεϊ προκρίνεται το 3ο Λύκειο. Πάντα 5ο έβγαινε. Ε, φέτος έγινε η υπέρβαση. Στην Κύπρο όπου έγινε το πανελλήνιο σχολικό βόλεϊ νίκησε 3-2 σετ το Grammary School Κύπρου και πήρε την 3η θέση με τους αθλητές να πανηγυρίζουν και για τα μόρια που θα πάρουν ως διάκριση.

Στον μικρό τελικό (προχθές έχασε από τη Σχολή Μωραΐτη με 3-0 σετ) η ηρακλειώτικη ομάδα κατάφερε με ανατροπή αφού έχασε με 2-0 σετ να κερδίσει με 3-2 σετ. (20-25. 25-27, 25-10, 25-23, 16-14).

“Όλοι έπαιξαν με ψυχή και με πλεονέκτημα ότι είναι δεμένη ομάδα πήραμε μια μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους, στους συναδέλφους μου, στις ομάδες που αγωνίζονται τα παιδιά, στο γραφείο Φυσικής Αγωγής, στον διευθυντή μου στο σχολείο καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων μας είπε η προπονήτρια της ομάδας του 11ου Λυκείου Βούλα Μασέλη.

11ο ΓΕΛ: (Μασέλη): Σταυρακάκης Ευαγ., Γιαλυτάκης Κων., Σταυρόπουλος Δημ. Αναστασάκης Γεωρ., Παχιαδάκης Εμμ., Βροντάκης Θεοδ., Τυράκης Εμμ., Παχάκης Εμμ., Βάζος Οδ. Λίμπερο: Σπινθάκης Ιωαν.  Κοντά στην ομάδα ήταν και οι κ.κ. Νηστικάκης (υπεύθυνος και μέλος της ΚΟΕΣΑΔ, προϊστάμενος του ΓΦΑ), Νεονάκης (μέλος ΟΕΣΑΔ).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει