Ο Φάρος γιορτάζει τα 16 χρόνια του και τιμά την Εθνική και τον Παπαβασιλείου

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

135

Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 21.00 στο κέντρο PORTOKALI HALL στον Πλατανιά Χανίων, εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 16 χρόνων από την ίδρυση του. Στην  εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν:

ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 Θοδωρής  Ζαγοράκης, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 Αντώνης Νικοπολίδης, ο   επιθετικός της Εθνικής Ελλάδος και 3ος  σκόρερ όλων των εποχών Θεοφάνης Γκέκας και ο  διεθνής με την Εθνική Κύπρου και σημερινός προπονητής του Εργοτέλη  Νικι Παπαβασιλείου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ  οι οποίοι και θα βραβευτούν για την στήριξη στο σύλλογο.  Ο αντιπρόεδρος της  ΕΠΟ και πρόεδρος Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο ταμίας  της ΕΠΟ  και πρόεδρος Μαγνησίας  Περικλής Λασκαράκης, το μέλος

του  Δ.Σ. και πρόεδρος  της ΕΠΣ Ιωαννίνων  Κώστας Βρακάς και  το μέλος του Δ.Σ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας   Τάκης Παπαχρήστος. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ενώσεων Κρήτης.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος θα βραβεύσει  τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «προσπάθεια του συλλόγου μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης είναι από το Σεπτέμβριο  του 2019 η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου να αγωνίζεται στο Παγκρήτιο και να αποδείξουμε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ  να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής μας στην Κρήτη ήταν σωστή, γιατί εδώ χτυπά η καρδιά του Έλληνα φιλάθλου που αγαπά και ξέρει να τιμά την Εθνική μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει