Φουλ επίθεση ο ΟΦΗ προς ΕΠΟ, ζητάει άμεσα ορισμό των μπαράζ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ

117

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση των αγώνων μπαράζ με τον ΟΦΗ να παίζει φουλ… επίθεση και να  στέλνει χθες επιστολή στην ΕΠΟ αλλά και  στον Πλατανιά ζητώντας να γίνει σήμερα η κλήρωση και ο άμεσος ορισμός των αγώνων για την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ΟΦΗ κατέφυγε σε αυτή την κίνηση, καθώς πέρασε και η χθεσινή μέρα χωρίς η ΕΠΟ να αναλάβει την παραμικρή πρωτοβουλία να ενημερώσει τις ομάδες τι μέλλει  γενέσθαι με τα μπαράζ.

Στην επιστολή του ο ΟΦΗ αναφέρει μεταξύ των άλλων:

«Αιτούμαστε την διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ καθώς και τον άμεσο ορισμό των δυο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Πλατανιάς Χανίων την Τετάρτη 15/5/2019.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δυο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει περιέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα  από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων Σούπερ Λιγκ και Football League, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων

. Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/5 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ενώ οι ομάδες πιέζονται πολύ χρονικά η ΕΠΟ δεν έχει μπει καν στην διαδικασία να λάβει μια απόφαση. Σήμερα  έχει προγραμματιστεί η μερική επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής, αλλά από την ΕΠΟ ούτε λόγος για κλήρωση.

Ο ΟΦΗ είναι στην πρίζα… καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αν τα μπαράζ δεν οριστούν μέχρι την Πέμπτη να μην προλάβουν να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή. Στην κρητική ομάδα θεωρούν ότι δεν επηρεάζει ούτε η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα που εκδικάζεται αύριο γιατί αυτή την στιγμή το δεδομένο είναι ότι υπάρχει το μπαράζ.

Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιωθεί δεν γίνονται τα μπαράζ. Αν δεν δικαιωθεί τότε γίνονται κανονικά οι αγώνες όπως (έπρεπε να) έχουν οριστεί. Σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν κάνει την κλήρωση σήμερα ή το αργότερο αύριο το πιθανότερο είναι ότι τα μπαράζ πάνε για τις δυο επόμενες Τετάρτες 22/5 και 29/5.

*Σήμερα στις 13.30 θα γίνει η εκδίκαση στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Μανόλης Βασιλάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει