επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

152

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα. Πιάσαμε κιόλας τα μισά του Μάη. Καλοκαίριασε, έρχονται και τα τριαντάρια. Το κακό είναι ότι δεν έρχονται χωρίς νοτιάδες…

ΠΑΕΙ να τα μαζέψει τώρα ο Ψαριανός με το… «γκομενάκι» την Αχτσιόγλου, αλλά δεν μαζεύονται. Εγώ το είπα με τρυφερότητα για το Εφάκι, απολογήθηκε χθες, αλλά ποιος τον ακούει;

ΚΑΙ Η ΝΔ πάει να τα μαζέψει με το 7ήμερο εργασίας του Κυριάκου, αλλά δυστυχώς δεν πείθει κανένα.

ΤΑ ΙΔΙΑ έκαναν και με την πρόθεση Μητσοτάκη για κατάργηση του δώρου στον ιδιωτικό τομέα, την οποία ο πρόεδρος εξέφρασε από τηλεοράσεως.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ, λέει έτσι, εσείς το καταλάβετε αλλιώς. Κοινώς, άλλα λέει η θεια μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ με τους εργαζόμενους φαίνεται να το έχει ο Κυριάκος, που γίνεται όλο και πιο φοβιστικός.

ΠΑΝΤΩΣ από την Πειραιώς νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Ο Μητσοτάκης, υποστηρίζουν, δεν είπε για 7 ημέρες εργασία αλλά για 7 ημέρες λειτουργία επιχειρήσεων!

ΕΛΑΤΕ καλέ ποιον δουλεύετε; Επιχειρήσεις που λειτουργούν 7 ημέρες έχει και εδώ.  Στην ΒΙ.ΠΕ.Η υπάρχει μηχανή που δουλεύει ασταμάτητα από το 1975!

ΒΓΗΚΕ και η «Παπαστράτος» και άδειασε τη ΝΔ λέγοντας ότι αν η εταιρία λειτουργεί ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής ακόμα και 7 ημέρες, δε σημαίνει ότι και οι εργαζόμενοι δουλεύουν το ίδιο. Κάθε τέσσερις ημέρες παίρνουν δυο ρεπό, διευκρινίζουν. Σαν μαχαιριά ήταν αυτό!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντως είναι ότι για να λες σήμερα για εργασία 7 ημερών ή γκαφατζής είσαι ή για την εξορία. Και όποιοι ονειρεύονται εργασιακούς Μεσαίωνες, να φύγουνε να πάνε αλλού…

ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ δεν είναι για να παίζουμε σε τέτοιο σημείο και κυρίως με ξυπνητζήδες και ακαμάτηδες που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο της προκοπής και του ιδρώτα.

ΠΩΣ ΤΗΝ πάτησε χθες τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα που μετέτρεψε σε γένους αρσενικού τη θρυλική Ντόρις Ντέι. Βρε παιδιά, ε όχι και ότι πέθανε ο Ντόρις Ντέι!

ΜΑΛΛΟΝ κάποιοι μπερδεύτηκαν με το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει