ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ: Η βραδιά είναι του Αλέξανδρου

140

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία, καθώς και τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποιεί σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Τα εγκαίνια του κέντρου πραγματοποιούνται στις 6:30 το απόγευμα, ενώ η κεντρική προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 στον κινηματογράφο Αστόρια.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο μεταξύ, ο κ. Μαρκογιαννάκης περιόδευσε χθες στην Ιεράπετρα συνοδευόμενος από την τομεάρχη Ανάπτυξης και βουλευτή Α’ Αθήνας, Ντόρα Μπακογιάννη. Στην περιοδεία συμμετείχαν επίσης, ο Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Λασιθίου κ. Γιώργος Μπαρμπούνης και ο πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ιεράπετρας Κωνσταντίνος Κατσιδονιωτάκης.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκογιαννάκης για να προσθέσει:

«Όταν ξεκινήσαμε την κίνησή μας, είπαμε ότι κατεβαίνουμε για να πάμε την Κρήτη Μπροστά! Δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η υπόσχεσή μας! Να προχωρήσει όλη η Κρήτη μπροστά! Να διεκδικήσει επιτέλους αυτά που δικαιούται και της αξίζουν. Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να διεκδικήσουμε, να παλέψουμε για να κερδίσουμε πράγματα για την Κρήτη και τους ανθρώπους της».

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει