Αξιολογήθηκαν για Γ’ Εθνική μπάσκετ Βαλούρδος και Τσικριτσάκη

118

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο μετά τα προστάζ της ΟΔΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μιχαήλ Βαλούρδο, 26 ετών, απόφοιτο Ι.Ε.Κ. του τμήματος τεχνικού δικτύων και Βασιλική Τσικριτσάκη, 22 ετών, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. “Οι δυο συνάδελφοι ξεκίνησαν τη διαιτητική τους πορεία περατώνοντας τη σχολή διαιτησίας το 2016.

Οι εν λόγω διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα απαιτούμενα, (τεστ ερωτήσεων περί του κανονισμού, φυσικής κατάστασης αλλά και διεύθυνσης αγώνα), και αποτέλεσαν δυο από τους 30 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν, τόσο αγώνες Γ’ εθνικής Ανδρών, όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τον κ. Βαλούρδο και Τσικριτσάκη, και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους”, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει