20 χρόνια Club Lookea Bali Paradise Hotel

698

Η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να έχει μία ξενοδοχειακή επιχείρηση είναι η εμπιστοσύνη των tour-operators στην ποιότητα των υπηρεσιών της, η εμπιστοσύνη στην εταιρεία που διοικεί το ξενοδοχείο, και κυρίως οι επαναλαμβανόμενοι και ικανοποιημένοι πελάτες.

Με 30 χρόνια στη Γαλλική αγορά στο ενεργητικό του, το Bali Paradise Hotel στο Μπαλί, ιδιοκτησίας οικογένειας Πωλογεώργη Μαρίας, καθώς και 20 συνεχή χρόνια συνεργασίας ως το παλιότερο Club Lookea στον κόσμο, η TUI France και το ξενοδοχείο είχαν την ευκαιρία να εορτάσουν αυτή την πολυετή, καρποφόρα και εξαιρετική συνεργασία 20 συνεχών ετών στις αρχές Απριλίου 2019.

Το ξενοδοχείο φιλεξένησε και δεξιώθηκε κατά τη διάρκεια 2 ημερών 180 travel agents και σημαντικούς corporate clients της TUI France, καθώς και μία ομάδα 12 εκλεκτών δημοσιογράφων και influencers από τη Γαλλία.

Εκλεκτή φιλοξενία σημαντικών τουρ οπερέιτορς και δημοσιογράφων στο Bali Paradise Hotel
Εκλεκτή φιλοξενία σημαντικών τουρ οπερέιτορς και δημοσιογράφων στο Bali Paradise Hotel

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο την Κρητική φιλοξενία και γαστρονομία, όσο και τις χορευτικές και λοιπές παραδόσεις της Κρήτης, ενός προορισμού με μία πολλά υποσχόμενη μελλοντική δυναμική.

Παρόντες καλεσμένοι και φιλοξενούμενοι εκτός από τις τοπικές Αρχές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δήμαρχοι Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου κος Δημήτρης Κόκκινος και Γιώργης Μαρινάκης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της TUI France Serge Laurens, η διευθύντρια επικοινωνίας Martine Haas, η διευθύντρια εξωτερικής επικοινωνίας Camille Vezirian οι contracting managers περιοχής Ελλάδας και Κρήτης, τουριστικοί πράκτορες με τους οποίους συνεργάζεται το Bali Paradise Hotel εδώ και 20 χρόνια, ο Ελληνικής καταγωγής γενικός διευθυντής Groups & Incentives Ange Derment, και λοιπό προσωπικό της TUI France.

20 χρόνια Club Lookea Bali Paradise Hotel

Η ομάδα της κουζίνας μας με Chef τον Α. Γιαπουντζή εντυπωσίασε με τη γευστική και οπτική παρουσίαση των 2 ημερών με την Κρητική γαστρονομία να δίνει το ηχηρό παγκόσμιο “παρών”  στις προτιμήσεις της γαλλικής αγοράς.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου André Abèla δεξιώθηκε τους καλεσμένους σε ένα άρτια οργανωμένο πλαίσιο ενώ ο συνιδιοκτήτης Κώστας Φάλαγγας ανέλαβε εξολοκλήρου την ομάδα των δημοσιογράφων προωθώντας τόσο το ξενοδοχείο όσο και την Κρητική παράδοση με επίσκεψη σε παραδοσιακά δρώμενα.

Το ξενοδοχείο ταυτόχρονα βραβεύτηκε με το 1o παγκόσμιο βραβείο Best Progression Lookea 2018 καθώς και με το τιμητικό βραβείο για τα 20 χρόνια συνεργασίας. Τα βραβεία παρέλαβε σε τελετή η κυρία Μαρία Πωλογεώργη από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της TUI France κο Serge Laurens. Τέλος το Bali Paradise Hotel έλαβε την 4η παγκόσμια θέση ανάμεσα σε 50 Clubs Lookea ανά τον κόσμο, στις υπηρεσίες food & beverage.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει