Νέο ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο Μπαντουβά

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

6,717

Σε νέες επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο προχωρά η εταιρεία του επιχειρηματία Κώστα Μπαντουβά. Στο χαρτοφυλάκιο της Κ. Μπαντουβάς Α.Ε. Cretan Holidays προστίθεται ένα ακόμη ξενοδοχείο, ενώ σχεδιάζεται η πλήρης ανακαίνιση των δύο ακόμη μονάδων που έχει στην ιδιοκτησία της.

Ριζική η ανακαίνιση για το Enorme Lifestyle Beach, το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Μπαντουβά
Ριζική η ανακαίνιση για το Enorme Lifestyle Beach, το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Μπαντουβά

Πρόκειται για μια επένδυση συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνάει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Μπαντουβάς
Ο κ. Μπαντουβάς

Ο κ. Μπαντουβάς αλλά και ο γενικός διευθυντής Κώστας Μαρκάκης μίλησαν στην “Π” για τα πλάνα τους.

Όπως είπαν, το “Enorme Lifestyle Beach” στην περιοχή της Αμμουδάρας αγοράστηκε από την εταιρεία, ανακαινίστηκε πλήρως και άρχισε να λειτουργεί υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στις αρχές Μαΐου. Έχει 340 κρεβάτια, 7 εξωτερικές πισίνες, μπαρ και εστιατόρια και απευθύνεται σε ενήλικες.

Η ανακατασκευή του κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Με το κλείσιμο της σεζόν η εταιρεία του Κώστα Μπαντουβά θα προχωρήσει σταδιακά στην πλήρη ανακαίνιση και των δύο άλλων μονάδων της.

Ριζική η ανακαίνιση για το Enorme Lifestyle Beach, το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Μπαντουβά
Του Kosta Mare, δυναμικότητας 300 κρεβατιών, που βρίσκεται στην Ανισσαρά Χερσονήσου, και του Venus Mare, δυναμικότητας 168 κλινών που λειτουργεί στην Ανάληψη Χερσονήσου.  Το κόστος αυτής της ανακαίνισης αναμένεται να φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

“Σχεδιάζουμε και άλλες επενδύσεις”

Ο κ. Κώστας Μαρκάκης
Ο κ. Κώστας Μαρκάκης

“Ό,τι κερδίζουμε το επενδύουμε στον τουρισμό ξανά και ξανά και δεν έχουμε δώσει για επένδυση ούτε ένα ευρώ εκτός Κρήτης” τόνισε ο κ. Μπαντουβάς, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν και άλλες επενδύσεις στο μέλλον.

Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε ότι ενώ η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, έχει διαχρονικά προβληματικές κυβερνήσεις που δεν στηρίζουν ουσιαστικά τον τουριστικό κλάδο αλλά και κατοίκους που θέλουν ν’ ακούσουν ευχάριστα ψέματα και όχι τις δυσάρεστες αλήθειες.

Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις του τη φετινή σεζόν, είπε ότι θα έχουμε μια καλή αλλά όχι μια εξαιρετική τουριστική χρονιά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει