Γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας

130

Την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας γιορτάζουν η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, συγγραφέας εικαστικός, εκπαιδεύτρια – εθελόντρια, με τους  αγαπημένους της βιβλιοταξιδευτές του συλλόγου ΑμεΝυ “η Ροδαυγή”, σήμερα Τρίτη  στις  6.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Μια συμβολική ημέρα, όπως είναι η Γιορτή της Μητέρας διαλέξαμε να ολοκληρώσουμε τα λογοτεχνικά και εικαστικά βιβλιοταξίδια μας και να ανοίξουμε πανιά για καινούργια.

Με την ευχή της Μάνας και τους ούριους ανέμους της αγάπης.

‘’Έχοντας πάντα στο πλάι μας, τονίζει η εθελόντρια συντονίστρια της ομάδας βιβλιοταξιδευτές της “Ροδαυγής” Θεοδοσία Αργυράκη- Ασαργιωτάκη  -την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων ΑμεΝυ “η Ροδαυγή”, Κ Γιούλα Λιαπάκη, όλο το Δ.Σ, την υπεύθυνη του προγράμματος, τα μέλη, τους εθελοντές, γονείς, κηδεμόνες, και φίλους. Και κυρίως την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων του συλλόγου, όσες δυσκολίες και φουρτούνες αν συναντήσουμε, θα προχωρούμε πάντα μπροστα.   Ένας ακόμα κύκλος, μια ακόμα εκπαιδευτική περίοδος από υπέροχα λογοτεχνικά και εικαστικά βιβλιοταξίδια τελειώνει, ένας καινούργιος ξεκινά.

Όσοι αγαπάτε τα βιβλία, τα χρώματα, τους βιβλιοταξιδευτές και τις μανούλες, ελάτε μαζί μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργο Αντωνάκη και τους συνεργάτες του για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας για τις συναντήσεις μας, την πολιτιστική πύλη του Δήμου Ηρακλείου και την εφημερίδα “Πατρίς” για τη δημοσίευση των εκδηλώσεών μας!’’

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει