Αστραφτερά εγκαίνια στο Mirabello Bay

4,601

Μ’ ένα εντυπωσιακό πάρτι εγκαινιάστηκε και επίσημα το περασμένο Σάββατο το νέο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με το money and tourism, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Wyndham Hotels & Resorts και την Zeus International, που έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου, με συμφωνία franchise με την Wyndham Hotels & Resorts siganos.

Οι οικοδεσπότες, κ. Χάρης Σιγανός, CEO της Zeus International, και ο κ. Δημήτρης Μανίκης, President & Managing Director EMEA της Wyndham Hotels & Resorts, καθώς και στελέχη των δύο εταιρειών υποδέχτηκαν διακεκριμένους καλεσμένους από τον κλάδο του τουρισμού, καθώς και δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα.

Αστραφτερά εγκαίνια στο Mirabello Bay
Επίσημα εγκαίνια για το ξενοδοχείο το περασμένο Σάββατο (Φώτο Money and tourism)

Το ξενοδοχείο εξαγόρασε η Zeus International από τον Όμιλο Μαμιδάκη το προηγούμενο καλοκαίρι, δρομολογώντας έπειτα μία εκτενή ανακαίνισή και την επαναλειτουργία του ως Wyndham Grand.

Ο κ. Δημήτρης Μανίκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε: «Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Wyndham Hotels & Resorts ξεκίνησε ανοίγοντας το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Wyndham Grand Athens, σε συνεργασία με τους πολύτιμους συνεργάτες μας στη Zeus International και σήμερα έχουμε αναπτύξει μαζί ένα εκτεταμένο δίκτυο ξενοδοχείων σε όλη την χώρα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ξενοδοχείου μας στα ελληνικά νησιά».

Mirabello Bay
Το ξενοδοχείο άνοιξε μετά από ριζική ανακαίνιση

Ο κ. Χάρης Σιγανός, CEO της Zeus International, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που προσθέτουμε στην οικογένεια της Zeus International ένα ξενοδοχείο-κόσμημα στη διάσημη περιοχή Ελούντα της Κρήτης, σε συνεργασία με το πιο upgrade brand της Wyndham Hotels & Resorts.

Το Wyndham Grand Mirabello φιλοδοξούμε να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μεσόγειο τόσο για διακοπές όσο και για συνέδρια έχοντας υλοποιήσει ήδη μία εκτενής επένδυση στη δημιουργία 12 συνεδριακών αιθουσών και με ένα πλάνο συνεχόμενων ανακαινίσεων σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει