Αγνότητα και αγάπη εισπράττει ο Συριγωνάκης

128

Την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα οικισμούς του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων επισκέφτηκε στο πλαίσιο της  προεκλογικής περιόδου ο κ. Συριγωνάκης Νίκος, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κ. Συριγωνάκης Νίκος τόνισε ότι πέρα από την αγνότητα, το καθαρό βλέμμα, την ευθύτητα και την αγάπη που εισπράττω και διακρίνω στα πρόσωπα των συμπολιτών μας, αντιλαμβάνομαι την αποδοχή και κυρίως την παραδοχή του έργου που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Η διαχείριση υδάτινων πόρων, το ενεργειακό, η διαχείριση της δακοκτονίας, η αγροτική οδοποιία, είναι μερικοί από τους βασικούς τομείς  που προβληματίζουν τους συμπολίτες μας στην ενδοχώρα, ζητώντας να δοθεί προτεραιότητα για την επίλυσή τους.

Για όλα αυτά επισημάνθηκε από τον κ. Συριγωνάκη  ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με έργα και πρακτικές που σκοπό έχουν τη θωράκιση της υπαίθρου και την ανάπτυξη και ενίσχυση της αγροτοκτηνοτροφίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει