Έρχεται το διασκεδαστικό 5ο Χρώμα Run το Σάββατο στο Αρκαλοχώρι

151

Το Χρώμα Run έρχεται για 5η χρονιά στο Αρκαλοχώρι με τον διασκεδαστικό αγώνα 5 χλμ. που θα διοργανώσει αυτό το Σάββατο ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τον πολιτιστικό σύλλογο Αρκαλοχωρίου.

Ο αγώνας για τρίτη χρονιά στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή». Το Χρώμα Run είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας. «Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τρέξετε ή να περπατήσετε, όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς!

Θα σας κάνουμε χρωματιστούς! Όπως και στα φεστιβάλ χρώματος σε όλο το κόσμο έτσι και στο Χρώμα Run, το χρώμα αλλάζει την ψυχολογία μας και μας κάνει να χαμογελάμε», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο www.xromarun.com καθώς και σε καταστήματα Cosmossport σε Ηράκλειο (οδός 1821), Άγιο Νικόλαο, Χερσόνησο και Ιεράπετρα.

  • Η Ενωση Αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου συγχαίρει το μέλος της αρχιφύλακα Γιάννη Καραμανωλάκη ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση σε αγώνα δρόμου 8.000 μ. που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κριτσά Δήμου Αγίου Νικολάου.
  • Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 32ος Κορακοβούνιος δρόμος από το ΣΜΚ.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει