Πεζοπορία για μαθητές δημοτικών του Ηρακλείου

209

Την  τέταρτη πεζοπορία του 2019 συνδιοργανώνουν ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα  και των 6ου και 44ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Η πεζοπορία γίνεται την Κυριακή 12 Μαΐου, στο πλαίσιο του μαθητικού προγράμματος  του Ομίλου «Ένα σχολείο μας πλοηγεί στη Φύση, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας».  Θα ξεκινήσει  από τον Κρουσώνα και θα τελειώσει στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης.

Ενδιάμεσα θα γίνει ξενάγηση από τους μαθητές σε σημεία αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος: Μαθητές/ τριες αυτών των σχολείων,  που έχουν εκπαιδευτεί στο πλαίσιο του μαθητικού προγράμματος θα πλοηγήσουν και θα διαχειριστούν την ομάδα  των πεζοπόρων.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν μαθητές/τριες της α/θμιας και της β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι ενήλικες (εκπαιδευτικοί και γονείς που τους/τις συνοδεύουν) πρέπει να γίνουν μέλη του Ομίλου καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή μέλους. Μέλη του Ομίλου που συνοδεύουν μαθητές/τριες συμμετέχουν δωρεάν. Ώρες πορείας: 3.

Επικεφαλής: Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναχώρηση στις 9 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας. Πληροφορίες-εγγραφές: καθημερινές 8-10 το βράδυ, Αβέρωφ 25, τηλ. 2810344588.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει