Η κατάθεση μάρτυρα εξόργισε τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

280

Ανέβηκαν για μία ακόμα φορά χθες οι τόνοι στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Ιωάννινα για την υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη σε σχέση με την αντιμετώπιση που είχε από εννέα κρητικούς συσπουδαστές του.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του, κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Ένταση προκλήθηκε κατά την εξέταση μάρτυρα κρητικού, ο οποίος εκτός του ότι ήταν ένας εκ των συγκάτοικων του Βαγγέλη στο πρώτο έτος της σχολής, έχει και συγγενική σχέση με την οικογένεια.

Τα λεγόμενα του μάρτυρα προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Γιακουμάκη, πατέρα του Βαγγέλη, ο οποίος μετά από πιέσεις συγγενών, αποχώρησε από την αίθουσα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο μάρτυρας περιέγραψε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε το μεμπτό σε βάρος του Βαγγέλη ενώ υποστήριξε ότι ο λόγος που ο άτυχος σπουδαστής επιθυμούσε να αλλάξει δωμάτιο στην εστία, ήταν επειδή τον ενοχλούσε ο καπνός από τα τσιγάρα και η φασαρία.

Ο πατέρας του Βαγγέλη αντέδρασε, θεωρώντας ότι ο μάρτυρας δεν λέει την αλήθεια. Μάλιστα ειπώθηκε ότι όταν ο Βαγγέλης πήγε ως νέος σπουδαστής στην Γαλακτοκομική Σχολή, ο πατέρας επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο συγγενή και τον παρακάλεσε να βοηθήσει τον Βαγγέλη στην προσαρμογή του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει