ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Στους χειμερινούς αγώνες οι κορασίδες του ΚΟΗ

Με μεγάλη αποστολή συμμετέχει το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του ΚΟΗ  στο 4ο Nireas Artistic Swimming Cup που διοργανώνει ο Νηρέας αυτό το σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Στους αγώνες που είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, συμμετέχουν 247 νεαρά κορίτσια από 12 σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε τρεις κατηγορίες. Ο ΚΟΗ παίρνει μέρος με ένα ομαδικό κορασίδων Β, ένα ντουέτο κορασίδων Β, ένα σόλο κορασίδων Β, ένα ντουέτο κορασίδων Ά, σόλο κορασίδων Ά, φιγούρες καθώς και μια τετράδα.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου ενώ η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη να γίνει στη 1μμ.. Εκεί θα γίνουν και οι τιμητικές βραβεύσεις στην παλιά δόξα του αθλήματος Χριστίνα Θαλασσινίδου, στον Δήμο Χαλανδρίου, στο Ίδρυμα Χατζηκώστα και στον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΚΟΗ ανά αγώνισμα:

Ομαδικό κορασίδων Β

Κουγιουμτζή Χρύσα, Λαμπάκη Λουλουδένια, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Μασκίνη Λεωνιδία, Μαυρακάκη Κέλλυ, Πασσά Ρενάτα, Χαριστάκη Ειρήνη, Χριστοδουλάκη Κατερίνα.

Αναπληρωματική: Μπαλαχούτη Ελένη

Ντουέτο κορασίδων Β

Βαγκέ Μαρίνα, Σκευάκη Μελίνα

Σόλο κορασίδων Β

Κουτράκη Άρτεμη

Ντουέτο κορασίδων Α

Κώτη Κατερίνα, Ρουβάκη Ελένη

Σόλο κορασίδων Ά

Κώτη Κατερίνα

Τετράδα

Κάββαλου Ισμήνη, Μαυρακάκη Μαργαρίτα, Μιχελακακη Μαριλένα, Παπαγιαννάκη Κέλλυ

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονήτριες Μαμιαούρι Λέλα και Λιαδάκη Πέλα. Το Δ.Σ του ΚΟΗ εύχεται στις αθλήτριες καλή επιτυχία.