Παίζει την επιβίωση του στο Περιστέρι ο ΟΦΗ

Μια και σήμερα έμειναν για τον ΟΦΗ που δίνει αύριο στις 7μμ στο Περιστέρι αγώνα επιβίωσης. Η κρητική ομάδα αναζητάει βαθμό ή βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία ενώ με ήττα υπάρχει ο κίνδυνος του απευθείας υποβιβασμού.

Ο ΟΦΗ θα παίξει αύριο για δυο αποτελέσματα. Με νίκη μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή εφόσον ο Αστέρας Τρίπολης δεν κερδίσει τον Πανιώνιο. Με ισοπαλία είναι σίγουρα στα μπαράζ ενώ με ήττα κινδυνεύει να πέσει απευθείας αν ο ΠΑΣ Γιάννινα νικήσει τον ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον Χάιμε Βέρα είναι ότι θα έχει επιστροφές. Στην διάθεση του βρίσκονται ξανά οι Μιχόγεβιτς, Σακόρ, Νέιρα που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιακουμάκης, Ποτουρίδης και ο τραυματίας Βουό.

Μιλώντας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι στην κάμερα του ΟΦΗ TV ο Αντίλ Ναμπί δήλωσε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη:

«Για εμάς είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα σημαντικό ματς, αλλά για εμάς είναι ένας ακόμα αγώνας, όπου θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα καθορίσει αν θα παίξουμε ή όχι στα μπαράζ. Θέλουμε να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, όμως όταν παίξαμε στο Γεντί Κουλέ, πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αλλά το σκορ ήταν 1-1. Μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα. Δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε».

Για τον ίδιο τόνισε: «Έχω επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Έχασα πέντε παιχνίδια και δεν ήταν καλό για εμένα, αλλά είμαι 100% υγιής τώρα και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ξέρω ότι πολλοί φίλαθλοι της ομάδας χαίρονται που επέστρεψα. Ελπίζω να ανταμείψω τους φιλάθλους και τον προπονητή με γκολ και τους τρεις βαθμούς».

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 3μ.μ, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.