Δύο μετάλλια στο Μαρόκο ο Στεφανουδάκης

ΣΤΙΒΟΣ ΑμεΑ

137

Eντυπωσίασε και στο Μαρόκο ο Μανώλης Στεφανουδάκης, κατακτώντας δύο μετάλλια στο 4ο διεθνές μίτινγκ στίβου ΑμεΑ που έγινε στο Grand Stadium της πόλης Μαρακές. Ο Μεσσαρίτης παραολυμπιονίκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, τόσο  στον ακοντισμό όσο και στη σφαιροβολία.

Στο ακόντιο που είναι και το αγώνισμά του, με βολή 29,05μ. στην 5η προσπάθεια, πήρε την πρώτη θέση και έγινε η αιτία να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος στη Βόρεια Αφρική. Την επόμενη μέρα αγωνίστηκε στη σφαιροβολία και σε συνθήκες υψηλού συναγωνισμού, πήρε την δεύτερη θέση.

«Είναι η 3η διοργάνωση που συμμετέχω αυτή τη σεζόν. Κάναμε μια αξιόλογη εμφάνιση σε ένα μίτινγκ με υψηλό ανταγωνισμό. Η προετοιμασία συνεχίζεται γιατί έχουμε πολλή δουλειά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που παρ’ όλες τις υποχρεώσεις του είναι μαζί μου αλλά και στον Ιάκωβο Ιωαννίδη που και αυτός δίνει την δική του μάχη μαζί μας μέσα στο γυμναστήριο. Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες» τόνισε ο Μανώλης Στεφανουδάκης και ευχαρίστησε γι’ άλλη μια φορά τους χορηγούς που τον στηρίζουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει