«Ο ΟΦΗ μεγαλώνει, κρίμα να χαθεί μια χρονιά…»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

255

«Νομίζω πως θα είναι αμαρτία να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ, η ομάδα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια και είναι κρίμα να χαθεί μια χρονιά». Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Live Sport λίγες μέρες πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλειώτης  επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και είπε: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ένα ματς πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει κι αυτή κίνητρο μετά την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ. Θα πάμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν υπάρχει άλλος δρόμος και ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό. Φέτος γίνεται κάτι πολύ όμορφο στην ομάδα με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη και των συνεργατών του. Νομίζω πως θα είναι αμαρτία να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ, η ομάδα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια και είναι κρίμα να χαθεί μια χρονιά».

Για την επιλογή του να έρθει  στον ΟΦΗ σχολίασε: «Υπήρχαν 2-3 προτάσεις από το εξωτερικό και αυτή του ΟΦΗ. Για προσωπικούς λόγους επέλεξα τον ΟΦΗ και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ΑΕΚ, καθώς και η καταγωγή μου. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου, είπα ότι πρέπει να πάω, να σωθεί η ομάδα και να πάρω κι εγώ τα παιχνίδια μου».

Για το μέλλον του τόνισε: «Νομίζω ότι πήρα πράγματα από την ΑΕΚ κι ελπίζω να άφησα κι εγώ το στίγμα μου, έστω και στο ελάχιστο, στην ομάδα. Πήραμε ένα πρωτάθλημα, δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να παίξω και να πραγματοποιήσω αυτό που ονειρευόμουν όταν ήρθα στην ομάδα.

Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ, να τελειώσει πρώτα η σεζόν και να σώσουμε τον ΟΦΗ. Από το καλοκαίρι θα δούμε τι μπορεί να γίνει και ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει