Νύχτα στο Μουσείο και ξύπνημα με γιόγκα

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΜΕ… ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

1,956

Της Άννας Κωνσταντουλάκη

Μία ακόμα εκπληκτική εμπειρία, ανοιξιάτικης αυτή της φορά, διανυκτέρευσης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης έζησαν όσοι συμμετείχαν στη 2η νύχτα στο Μουσείο, που οργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και είχε όλα όσα μπορούν να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Ύπνος δίπλα στους αίγαγρους και τα κρι κρι

Ανάρπαστες οι θέσεις

Περίπου εκατό άτομα κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέσεις που κλείστηκαν λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του προγράμματος, ενώ πάρα πολλοί καταγράφηκαν σε λίστα αναμονής ελπίζοντας ότι θα υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις.

Πώς πέρασε λοιπόν η νύχτα στο Μουσείο; Με πιτζάμες, παντοφλάκια, σκηνές και υπνόσακους δίπλα σε λύκους, αλεπούδες, αρκούδες και κρι-κρι. Παίζοντας διασκεδαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια της παρέας, παρακολουθώντας παιδική παράσταση του θεάτρου σκιών του Χρήστου Συρμακέζη αλλά και θέατρο για ενήλικες “Από το φίφτι φίφτι στον έρωτα” του θεάτρου “Κάτω”.

Στη διάρκεια της νύχτας έγινε ξενάγηση με φακούς στους χώρους του Μουσείου, ενώ ακολούθησε εξαιρετικό δείπνο από το Siganos Executive Food Events.

Πολλούς τους βρήκε το ξημέρωμα παρέα με τη φωνή της Ζωής Λιαντράκη και την κιθάρα του Αριστείδη Κουτεντάκη και τα μελωδικά τραγούδια τους.

Μια νύχτα στο Μουσείο με πρωινό μάθημα γιόγκα

Ξύπνημα με γιόγκα!

Νωρίς το πρωί ξύπνησαν μ’ ένα κοκοράκι και ήχους της φύσης. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέβηκαν στον 3ο όροφο για να κάνουν γιόγκα, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Γιακουμάκη.  Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε αγωνίσματα στα πόδια των δεινοσαύρων, ενώ λίγο αργότερα όλοι οι συμμετέχοντες είπαν “καλημέρα” με ένα χορταστικό πρωινό, πόζαραν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν στην 3η νύχτα στο Μουσείο.

Εξαιρετικό δείπνο και πρωινό στο Μουσείο

Μια φεγγαροβραδιά του Αυγούστου

Όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια απ’ όλους για την άψογη διοργάνωση μαζί με τους ακούραστους συνεργάτες της,  προγραμματίζεται μια φεγγαροβραδιά του Αυγούστου με μουσική και τραγούδια δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό είναι το επόμενο ραντεβού για μια ακόμη υπέροχη νύχτα στο Μουσείο!

Οι ακούραστοι άνθρωποι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας που εξασφάλισαν μια άψογη διοργάνωση

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει