Επιμόρφωση για τα αδέσποτα

167

Με αμείωτους ρυθμούς, συνεχίζεται η διαδραστική επιμόρφωση των σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου με πρωτοβουλία του αρμόδιου για θέματα παιδείας αλλά και διαχείρισης αδεσπότων αντιδημάρχου, κ. Mανόλη Παπαδομανωλάκη.

Η “Ζωφόρος Κρήτης” αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, «ευχαριστούμε τη διευθύντρια κ Ηλιοπούλου που με διάθεση και συνεργασία οργάνωσε την παρουσία μας εκεί δια των εθελοντριών εκπαιδευτών μας, κ. Χρυσούλας Παπαδάκη και Νατάσας Καμπουρίδου, αλλά και του εξαιρετικού Όσκαρ που πάντα με υπομονή συμμετέχει στη διάδραση.

Προεβλήθη δε στα παιδιά της Ε & ΣΤ τάξης η ταινία RE ACTION https://pfpo.gr/prosklisi-stin-premiera-tis-tainias-re-action/ εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας επίσης.

Συνεχίζουμε επιτυχώς και προτρέπουμε όλα τα σχολεία να μας καλέσουν αλλά και να προβάλουν στα παιδιά και του Γυμνασίου -Λυκείου τη μη εμπορική Φιλοζωική ταινία RE ACTION και του αείμνηστου Αλέξανδρου Κατσάρη και του Αρτέμη Σαμοθράκη με εθελοντική συμμετοχή γνωστών ηθοποιών & παρουσιαστών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει