Με τον Γ. Κουράκη ο Μαν. Χαιρέτης

146

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του από τη «Δύναμη Πολιτών» ο κ. Μ.Χαιρέτης ανακοίνωσε χθες και επισήμως την προσχώρησή του στη Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» με επικεφαλής το Γ.Κουράκη.  Από την πλευρά του ο κ. Γ. Κουράκης τον καλωσόρισε στην Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «με χαρά υποδέχομαι στην Δημοτική Κίνηση τον Μανώλη Χαιρέτη που φέρνει μαζί του σημαντικές εμπειρίες ζωής από την επαγγελματική και την πολιτική του διαδρομή. Συμπορευόμαστε για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Αντίστοιχα ο κ. Χαιρέτης με σχετική επιστολή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι «τον Μάιο το Ηράκλειο ψηφίζει για τη νέα δημοτική Αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες και όλοι μαζί οφείλουμε να γίνουμε συμμέτοχοι σε μια πορεία δημιουργική.

Επιλέγω να συστρατευτώ με την παράταξη «Ηράκλειο 3.7.5» επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Κουράκης. Η εμπειρία του και η αποτελεσματικότητά του σε συνδυασμό με τη δυναμική του παρουσία και θέληση για συνεργασία με κάθε υγιές κομμάτι της πόλης μας και ιδιαίτερα του πολιτικού χώρου που προσωπικά  ανήκω  είναι δεδομένη,  αποτελώντας την καλύτερη εγγύηση για τα επόμενα βήματα του Δήμου Ηρακλείου.

Σε αυτή τη προσπάθεια είμαι παρών. Θα συνεχίσω να διεκδικώ και να  υπερασπίζομαι το  αύριο των παιδιών μας σε μια πόλη ευρωπαϊκή, σύγχρονη, φιλική και μια ύπαιθρο ζωντανή».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει