επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

222

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Ξανακάνει τελικά τούμπα ο καιρός και θα φέρει βροχές μάς λένε οι μετεωρολόγοι! Πόσο νερό πια; Γεμίσανε τα φράγματα. Ακόμη και στη Φανερωμένη έχει σχεδόν 18 εκατομμύρια κυβικά!

ΤΕΛΙΚΑ ποια γραμμή ισχύει στη ΝΔ: Του Χαρδαλιά; Του Αυγενάκη; Της ΝΟΔΕ; Της Ντόρας; Γιατί, βρε  γαλάζιοι σύντροφοι, μας έχετε μπερδέψει πολύ!

ΠΑΝΤΩΣ οφείλω να ομολογήσω ότι η στάση της Ντόρας είναι εκείνη που τους βολεύει όλους τελικά!

ΧΑΣΑΜΕ δηλαδή οριστικά τον Νίκο Σχοιναράκη από δήμαρχο Γορτύνης; Τι θα γίνουμε τώρα; Και τόσοι κουμπάροι αδίκως γίνανε;

ΑΥΤΑ είναι! Η παγκόσμια αλληλεγγύη για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων έφερε δωρεές που ξεπέρασαν ήδη τα 750 εκατομμύρια ευρώ, κυρίως από πάμπλουτες οικογένειες Γάλλων, από χιλιάδες ανώνυμους πολίτες και ομίλους μέχρι την Apple και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ενέσκηψαν στον χώρο του διαδικτύου. Και μάλιστα με πολιτικό χρώμα. Μάλλον είναι μεγάλα ψάρια από πίσω. Εάν δεν μπουν φυλακή, θα χώσουν πολύ χρήμα.

ΤΕΛΙΚΑ τα κανάλια της Ελλάδας δεν μετέδωσαν την πυρκαγιά από την Παναγία των Παρισίων; Τόσο όσο; Πόσο έπρεπε;

ΜΑΛΛΟΝ είναι… στημένη η δουλειά να φάνε κάποιοι τον Κουρουμπλή. Βλέπουν ότι είναι εκλόγιμος και σου λέει: Εδά ‘ναι η ώρα του! Και Αρβανίτης και Κούλογλου εναντίον του; Ο Δανέλλης;

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ με τον πόνο του. «Εχει πέσει το ελληνικό ομόλογο σε ιστορικό χαμηλό πράγμα που σχολιάζεται διεθνώς αλλά τα ελληνικά κανάλια καταγράφουν τον Κυριάκο να υπόσχεται ότι ΘΑ ανεβάσει την επιχειρηματικότητα». κλαίει ο Βαξεβάνης.

ΜΑ ΤΙ τρέλα είναι αυτή; Στις 26 Αυγούστου του 2018 άγνωστοι έσπασαν τέσσερα δάχτυλα από το δεξί χέρι του αγάλματος του Καποδίστρια στο Ναύπλιο, το οποίο πρόπερσι είχε αποκτήσει και πάλι αντίχειρα, έπειτα από περίπου 40 χρόνια. Την Τρίτη   οι βάνδαλοι έσπασαν και έκλεψαν τα τέσσερα δάκτυλα που είχαν προσωρινά επανατοποθετηθεί, καθώς και τον αντίχειρα που είχε αποκατασταθεί τον Σεπτέμβρη του 2017.

ΡΩΣΟΙ, παιδί μου, Ρώσοι. Το 70% των Ρώσων αξιολογεί θετικά τον ρόλο του Ιωσήφ Στάλιν σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματoποίησε το ερευνητικό ινστιτούτο Levada –Centr τον Μάρτιο μήνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα RBK. Το ποσοστό αυτό θεωρείται ποσοστό ρεκόρ σε σχέση με όλες τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

ΤΟ Κρεμλίνο δεν θέλησε να σχολιάσει τις εντυπωσιακές, από την άποψη των ποσοστών, προτιμήσεις των Ρώσων προς το πρόσωπο του Στάλιν, ισχυριζόμενο ότι δεν έχει μελετήσει ακόμη λεπτομερώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Το ποσοστό αυτό, διαμορφώνεται από το 52% των Ρώσων που αξιολογεί το έργο του Στάλιν ως μάλλον θετικό και το 18% που θεωρεί το έργο του εξ ολοκλήρου θετικό.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει