Κινητά και φορτιστές στα… απόκρυφα σημεία κρατουμένων

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο… ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

469

Δύο κινητά τηλέφωνα και φορτιστές σκόπευαν να περάσουν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αλικαρνασσού δύο κρατούμενοι που επέστρεψαν χθες από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου είχαν μεταχθεί  τις προηγούμενες ημέρες για την εκδίκαση υποθέσεών τους σε Αθήνα και Πειραιά.

Τόσο οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι όσο και άλλοι που ήρθαν με την επαναμεταγωγή οδηγήθηκαν, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, στο πειθαρχείο για τον απαραίτητο έλεγχο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο αφόδευσε το ένα κινητό, άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θεωρήθηκαν  ύποπτοι για κατάποση ναρκωτικών και έτσι κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι υποψίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων επιβεβαιώθηκαν καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν αποκρύψει στον πρωκτό τους από ένα κινητό και έναν φορτιστή. Μάλιστα στην περίπτωση του ενός αναφέρεται ότι βρέθηκε επιπλέον ένα καλώδιο μήκους δύο μέτρων.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 8 ετών για ληστεία και είναι έγκλειστος των φυλακών Αλικαρνασσού εδώ και 6-7 μήνες. Ο συγκρατούμενος του είναι Γεωργιανός και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Πλέον και για τους δύο θα κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική και ποινική διαδικασία, ωστόσο για τους ίδιους τους σωφρονιστικούς το σημαντικό είναι ότι κατάφεραν να «μπλοκάρουν» την εισαγωγή των κινητών στη φυλακή.

 Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο τραγουδιστής δραπέτης

Στις φυλακές Αλικαρνασσού οδηγήθηκε χθες, μετά από 18 χρόνια οπότε και παραβίασε πενθήμερη άδεια,  ο 45χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που αν και δραπέτης  κατάφερε επί 17 και πλέον χρόνια να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας (με ψυχαγωγικές εκπομπές, βιντεοκλίπ, φωτογραφήσεις δίπλα σε γνωστές τηλεπαρουσιάστριες, ηθοποιούς, μοντέλα κλπ).

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του μόλις αποφυλακιστεί και τακτοποιήσει τις δικαστικές του εκκρεμότητες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει