επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

174

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και επιτέλους… ανοιξη! Τι για λίγο; Θα έχουμε και πάλι βροχές; Ελπίζω πως όχι!

ΛΙΓΟ φιάσκο αυτή η ιστορία με τη Νοβάρτις. Ειχαν πει από την κυβέρνηση ότι βρήκαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Είπαν για σκάνδαλο 23 δισ! Μια άλλη έρευνα έλεγε… 150 εκατομμύρια. Και τελικά;

ΕΒΓΑΛΑΝ μόνο το Λοβέρδο στη σέντρα και οι άλλοι 4 δεν… οι υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο! Και συνεχίζεται λέει η έρευνα για τους άλλους…

Η ΟΥΣΙΑ βέβαια είναι ότι φαγώθηκαν λεφτά, πήραν κάποιοι δώρα. Το ότι δεν ήταν… Πικραμένος, Σαμαράς, Βενιζέλος, έκανε… μπαμ από μακριά!

ΠΑΝΤΩΣ με την κλήση του πρώτου εκ των 10 για εξηγήσεις, θα δοθούν επιτέλους και αντίγραφα της διαβόητης δικογραφίας. Και εκεί σύντροφοι, θα γελάσουμε πολύ. Παρά πολύ, απ’ ό,τι ακούγεται.

ΤΙ ΗΤΑΝ αυτό που είπε ο Τσακαλώτος; «Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση. Τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος» είπε ο υπουργός Οικονομικών σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Δηλαδή πάς για ήττα Ευκλείδη;

ΚΑΙ ΤΗΝ ώρα που τα λέει αυτά ο υπουργός, ο Μητσοτάκης τάζει πάλι τα δικά του! Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα πραγματικό «success story». Πήξαμε στις επιτυχίες…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει. Να είσαι υποψήφια με τη ΝΔ, να είσαι στο πλευρό του Μαρκογιαννάκη και να έχεις και γραφείο δίπλα στον Αρναουτάκη! Το λες και θαύμα!

ΣΥΝΤΟΜΑ πάντως πρέπει να έχουμε εξελίξεις γιατί θα μας παίξουν ντενέκες!

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ και το δικό μας πύραυλο στη Σελήνη υποσχέθηκε ο Νίκος Παππάς.

ΕΙΠΕ χαρακτηριστικά: «Η συμφωνία ΕΛΔΟ-NASA, που υπογράψαμε σήμερα στις ΗΠΑ, για την αποστολή του πρώτου ελληνικού ρομποτικού οχήματος στη Σελήνη είναι ιστορική. Έναν χρόνο μετά την ίδρυση του ΕΛΔΟ η Ελλάδα θα πάει στο φεγγάρι». Δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποιος θα είναι…πιλότος!

(ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ βέβαια να είναι και ο Καμμένος που ξέρει από στολές και τέτοια… αλλά πώς… τώρα που τον έδιωξαν;)

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ με τους Εγγλέζους! Η Teresa May ζητάει νέα αναβολή για Brexit ώς τις 30 Ιουνίου 2019. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, προθυμοποιήθηκε να δώσει διορία 1 χρόνο.

ΑΜΕΣΑ η Google ξεκινά στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας Καμπέρα τη λειτουργία της πρώτης στον κόσμο εμπορικής υπηρεσίας αερομεταφοράς για καταναλωτές μέσω μη επανδρωμένων drones. Η υπηρεσία με την ονομασία Project Wing θα μεταφέρει από αέρος τρόφιμα, ποτά, φάρμακα και άλλα εμπορεύματα απευθείας στα σπίτια των καταναλωτών. Και θα ξεκινήσουν με παγωτό!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει