ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μπαίνει σε τροχιά αναγέννησης

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ «ΠΥΛΩΝΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

194

Για την δύσκολη προσπάθεια αναγέννησης του Ερασιτέχνη Ηροδότου, ενημέρωσαν τους αθλητικούς συντάκτες της πόλης,  ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παναγιωτάκης και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κοκοτσάκης, στο δείπνο που παρέθεσαν στο εστιατόριο «Καρνάγιο».

Έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος βρίσκεται στην αρχή μιας τιτάνιας προσπάθειας που απώτερο στόχο και σκοπό έχει, την επανάκτηση του χαμένου κύρους και της αξιοπιστίας του συλλόγου που τα τελευταία αρκετά χρόνια είχε πληγεί από τις «ανορθογραφίες» των περασμένων διοικήσεων.

«Δυστυχώς τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου και κυρίως οι Ακαδημίες, είχαν παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια, τόσο σε έμψυχο υλικό όσο κυρίως σε υποδομές. Ο βασικός λόγος ήταν ότι το βάρος των προηγούμενων διοικήσεων είχε πέσει στην πρώτη ομάδα που με πολύ κόπο κατάφερε να ανέβει στη Β’ Εθνική», τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης που μαζί με τους συνεργάτες τους, ανέλαβαν με πολύ όρεξη και προσωπικές θυσίες να δώσουν μια νέα πνοή στο ιστορικό σωματείο.

«Μοχθούμε καθημερινά να καλύψουμε τις υποχρεώσεις του συλλόγου και δεν κρύβω ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική από αυτή που φανταζόμασταν όταν αναλάβαμε. Πιστεύω ωστόσο ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έχοντας και τη συμπαράσταση της κοινωνίας της Αλικαρνασσού που αγαπάει τον Ηρόδοτο», πρόσθεσε ο  κ. Παναγιωτάκης που παλαιότερα είχε ασχοληθεί ενεργά και με τα διοικητικά της Μινωικής, προσφέροντας σημαντικό έργο στο σωματείο της Φορτέτσας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοκοτσάκης μετά τη μακρά του θητεία στη διαιτησία του βόλεϊ, αξιοποιεί την πλούσια αθλητική του εμπειρία προς το συμφέρον του Ηροδότου:

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό το σωματείο και ζητάμε από τους γονείς να μας εμπιστευτούν. Η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων με τη στήριξη των τοπικών αρχών, αποτελεί βασική προτεραιότητα και ήδη προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει σημαντικά βήματα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Οι πρώτες ενέργειες του Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, ήταν:

-Η πρόσληψη νέων προπονητών στα τμήματα υποδομής, νέων σε ηλικία οι οποίοι να ανταποκρίνονται τόσο στα ηλικιακά κριτήρια όσο και στη φιλοσοφία του αθλητικού συλλόγου.

-Η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των ακαδημιών

-Η αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού των γηπέδων με επιχορήγηση της Περιφέρειας Κρήτης, φωτισμός που πλέον ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον στις εγκαταστάσεις αυτές προπονούνται 160 ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Ηροδότου, 50 αθλητές των Ελπίδων και Νέων Ηροδότου, καθώς και η Κ19, ενώ φιλοξενούνται και τρία αθλητικά σωματεία για προπονήσεις και αγώνες.

Ακόμη, εγκρίθηκε σχετική μελέτη ύψους 200.000 ευρώ για αναβάθμιση του γηπέδου «Ιωάννης Σκουρέλλος», ενώ προς το τέλος της άνοιξης θα συνέλθει Γενική Συνέλευση για να εγκρίνει τις όποιες αλλαγές αποφασιστούν στην οργανωτική αναβάθμιση του συλλόγου.

Παράλληλα, ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος έχει θέσει κάποιους στόχους και προτίθεται να τους υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, στόχοι που αφορούν:

-Την πλήρη αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων με αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο «Ιωάννης Σκουρέλλος».

-Την αποκατάσταση των βλαβών στη νότια κερκίδα του κεντρικού γηπέδου.

-Την τροποποίηση των όρων παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον δήμο, σε ρεαλιστική κατεύθυνση.

-Τον εκσυγχρονισμό του συλλόγου, την τροποποίηση του καταστατικού, την καθιέρωση ενιαίου κανονισμού λειτουργίας όλων των τμημάτων και την αναβάθμιση λειτουργίας της ακαδημίας, καθώς και την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος, αρχής γενομένης από τη νέα περίοδο μέσω τμημάτων υποδομής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει