Βράβευση για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

316

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου ήταν μεταξύ αυτών που βράβευσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Στην «Βραδιά  των Πρώτων» όπως ονομάστηκε, τιμήθηκαν οι ιστιοπλόοι που μέσα στο 2018 κατέκτησαν 25 μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και σπουδαία ονόματα τα οποία δόξασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα από το 1960 μέχρι το 1990.

Ο πρόεδρος του ΝΟΓΚ Χάρης Μαμουλάκης, παρέλαβε περιχαρής  το βραβείο του πρωταθλητή Ομίλου Περιφερειακού πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου και συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές του Ομίλου για την επιτυχία τους.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μια πολύ σημαντική βραδιά για την Κρήτη, για το Ηράκλειο, για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης.

Πανελλήνια πρωτιά σε περιφερειακό επίπεδο, μια σημαντική βράβευση με πολλά οφέλη, ουσιαστικά, συμβολικά και πρακτικά.

Τα παιδιά μας, τα μέλη των ακαδημιών μας, οι νέοι αθλητές του Ν.Ο.Γ.Κ. έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα αυτή τη διάκριση.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους προπονητές μας, στα παιδιά του Ομίλου μας, και σε όλους αυτούς που εργάστηκαν σκληρά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει