Καραμάνου: “Αστειότητες τα περί σύμπραξης με τη ΝΔ”

197

Σκληρή επίθεση εναντίον του Κινήματος Αλλαγής εξαπολύει η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Καραμάνου, μετά την απόφαση του κινήματος να τη διαγράψει από τη Γραμματεία Δικτύου Ισότητας.

«Τα περί σύμπραξης και συμμαχίας μου με τη Νέα Δημοκρατία είναι τουλάχιστον αστειότητες και ευφάνταστες κατασκευές ενός κομματικού μηχανισμού που δεν γνωρίζει καν περί ποίου συλλόγου πρόκειται» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της κ. Καραμάνου, όπου και προστίθεται:

«Ομιλεί περί Επιτροπής Γυναικών της Βουλής και για γυναίκες που διετέλεσαν βουλευτές και ευρωβουλευτές, ενώ, υποθέτω, αναφέρεται στις εκλογές της 26.09.2018, του διακομματικού Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, στον οποίο αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και νομάρχης Ηρακλείου Κρήτης Ευαγγελία Σχοιναράκη και όχι η προτεινόμενη από τον κ. Κεγκέρογλου, κ. Χριστοδουλάκη Έφη Μπέκου. Προσωπικά, υποστήριξα εξίσου και τα δύο στελέχη, όπως ακριβώς είχε αποφασιστεί από το Δίκτυο Ισότητας του ΚΙΝΑΛ, στη συνεδρίασή της 20.09.2018.

Δεν έκανα καμία απολύτως διάκριση μεταξύ των δύο. Δεν υπάρχει καμία περί του αντιθέτου μαρτυρία και πώς να υπάρξει άλλωστε».  Η κ. Καραμάνου αναφέρει πως στο 12μελές διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν μέλη απ’ όλα τα κόμματα, οπότε και ήταν αδύνατο να περάσει, όπως ενδεχομένως ορισμένοι θα ήθελαν, η γραμμή του Κινήματος Αλλαγής.

«Κατηγορούμαι αδίκως ότι δεν πέρασα την κομματική γραμμή, της ανάδειξης της κ. Μπέκου στην προεδρία του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών» υποστηρίζει επίσης η κ. Καραμάνου και τονίζει:

«Για τον λόγο αυτό με αντικατέστησαν στη Γραμματεία του δικτύου Ισότητας του Κινήματος Αλλαγής και παραπέμπομαι στο πειθαρχικό, υποθέτω με το ερώτημα της διαγραφής, για σύμπραξη και συμμαχία με τη Ν.Δ.! Έτσι, χωρίς καμία διερεύνηση της αλήθειας! Μόνο με ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες!»

«Θα ήταν περισσότερο έντιμο και ειλικρινές να με παραπέμψουν για τη δημόσια τοποθέτησή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών» καταλήγει στην ανακοίνωση της η κ. Καραμάνου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει