Επί παντός… αθλητικού

293

Ένα σουτ, ένα γκολ που δεν μπήκε, μια ήττα και μια κατηγορία

Αν παγώσει κανείς την εικόνα την στιγμή που η μπάλα φεύγει από το πόδι του Βαζ, υποθέτει ότι 99 φορές στις 100 θα καταλήξει στα δίχτυα.

Κι όμως στον ΟΦΗ και στον Πορτογάλο έτυχε αυτή η μια και μοναδική φορά που η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα χάνονται αλλά η διαφορά σε αυτό το σουτ του Βαζ είναι ότι πέρα από μια ήττα στο ματς με την Λαμία μπορεί να κοστίσει και μια κατηγορία…

Ν.Μ.

τα βουρκωμένα μάτια του Βασίλη ΚουτσιανικούληΒούρκωσε ο «Κούτσια»

Από τις δυνατές εικόνες στο “Γεντί Κουλέ” το βράδυ της Δευτέρας τα βουρκωμένα μάτια του Βασίλη Κουτσιανικούλη την στιγμή των δηλώσεών του στη συνδρομητική τηλεόραση.

Ανεξάρτητα το τι πιστεύει ο καθένας για τον παίκτη, ο «Κούτσια» την αγαπάει την ομάδα, έχει ζήσει μαζί της έναν υποβιβασμό και ξέρει πώς είναι να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση οπότε και δικαιολογείται η συγκίνησή του…

Ν.Μ.

Πριν το ματς με την Λαμία οι παίκτες του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί έχοντας στην μέση μια εικόνα που κρατούσε ο Στρέζος και προσευχήθηκαν σε αυτή για τη νίκη.

Βοήθα Παναγιά…

Πριν το ματς με την Λαμία οι παίκτες του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί έχοντας στην μέση μια εικόνα που κρατούσε ο Στρέζος και προσευχήθηκαν σε αυτή για τη νίκη.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν, αλλά η πίστη δεν χάνεται.

Έτσι κι αλλιώς ο ΟΦΗ είναι συνηθισμένος από το “Δόξα τω Θεώ” να πηγαίνει αμέσως στο “βοήθα Παναγιά”.

Εδώ που έφτασε η κατάσταση το χεράκι της θα χρειαστεί σίγουρα…

Ν.Μ.

 

ΛαμίαΟ κακός δαίμονας

Τελικά η Λαμία είναι ο κακός δαίμονας του ΟΦΗ.

Πριν δυο χρόνια τον κέρδισε στο “Γεντί Κουλέ” και ουσιαστικά τον έθεσε εκτός τροχιάς ανόδου και προχθές το βράδυ τον νίκησε ξανά στερώντας του πολλές από τις ελπίδες για παραμονή.

Και επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ας κάνουν την αυτοκριτική τους στον ΟΦΗ για να βρουν τι φταίει και  δημιουργείται αυτή η αρνητική παράδοση η οποία δεν τιμάει την κρητική ομάδα…

Ν.Μ.

 

Psiloritis Race

Ανοίγουν οι εγγραφές του Psiloritis Race

Με τη διαδικασία των εγγραφών ανοίγει, όπως κάθε φορά, εδώ και μια δεκαετία η αυλαία της επιτυχημένης διεθνούς διοργάνωσης Psiloritis Race 2019  η οποία θα διεξαχθεί το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου στην Κρήτη. και στον επιβλητικό και αγέρωχο Ψηλορείτη, που έχει αναγνωρισθεί ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

Οι εγγραφές για τους 10ους  Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη Psiloritis Race 2019 αρχίζουν στις 21 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 και θα διαρκέσουν έως τις 29 Απρίλιου και ώρα 00:00

Οι  συμμετέχοντες θα έχουν τέσσερις  επιλογές διαδρομών υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικών αγωνιστικών απαιτήσεων για να μπορέσουν να έλθουν  με την παρέα ή με την οικογένειά τους την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην Κρήτη

  1. Ορεινός αγώνας διάσχισης του Ψηλορείτη μήκους 35 χιλιομέτρων
  2. Αγώνας απόστασης 8.5 χιλιομέτρων σε άσφαλτο
  3. Αγώνας απόστασης 8,5 χιλιομέτρων δυναμικού βάδην σε άσφαλτο
  4. Αγώνας απόστασης δυο χιλιομέτρων για παιδιά

Για τους παράλληλους αγώνες των 8,5 χιλιομέτρων σε άσφαλτο οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019.

Πληροφορίες – εγγραφές: στο επίσημο site της διοργάνωσης www.psiloritisrace.com.

 

 

Οι διαιτητές του Ηρακλείου στο γήπεδο του ΟΦΗ

Οι διαιτητές του Ηρακλείου στο γήπεδο του ΟΦΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει