Ρεπό μόνο την Πρωτοχρονιά

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΟΦΗ

368

Σε ρυθμούς Απόλλωνα Λάρισας  και ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν με πολλές υποχρεώσεις τη νέα χρονιά και αυτό δεν επιτρέπει εφησυχασμό για τους παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου που θα έχουν ρεπό μόνο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται εντατικά  ενόψει των δύσκολων αγώνων που έχουν μπροστά τους στις αρχές του νέου χρόνου. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκι Παπαβασιλείου, θέλησε να κρατήσει σε υψηλούς ρυθμούς τους και μάλιστα χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Προπόνηση θα γίνει και σήμερα, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό μόνο την Πρωτοχρονιά ώστε να επιστρέψουν την επομένη και να αρχίσουν την προετοιμασία τους για αγωνιστική εβδομάδα με δύο αναμετρήσεις, αφού το Σάββατο (5/1) θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Λάρισας και την Τρίτη (8/1 – 19:30)  τον ΟΦΗ για την πρώτη αναμέτρηση τους για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν με τον Εργοτέλη πάντως να κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Από την εξέλιξη της υπόθεσης Μπρούς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει και κάποια ακόμα μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει