Παρελθόν ο Μαζιώτης

Φώτης Καϊμακαμούδης ήρθε, Αλέξανδρος Μαζιώτης έφυγε από τον ΠΟΑ.

353

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν και τυπικά  την μεταγραφή του Καϊμακαμούδη και την ίδια στιγμή έλυσαν την συνεργασία τους με τον Μαζιώτη που στο διάστημα που έμεινε στο Ατσαλένιο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να βοηθήσει την ομάδα. Το διαζύγιο πάντως βγήκε φιλικά με την ανακοίνωση των πρασίνων να αναφέρει χαρακτηριστικά

«Ο ΠΟΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μαζιώτη.

Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί θερμά τον νεαρό επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα μας. Φεύγει ως φίλος, ο χαρακτήρας του ήταν παράδειγμα προς μίμηση και οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν».

Μεταγραφικά ο ΠΟΑ είναι κοντά σε δυο ακόμα παίκτες ένα αμυντικό μέσο και ένα ακραίο επιθετικό με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και περιμένει να πάρουν την ελευθέρας τους για να υπογράψουν. Με αυτές τις δυο κινήσεις θα κλείσουν και τα μεταγραφικά για τον ΠΟΑ που αναμένεται να εμφανιστεί με διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Το πιθανότερο είναι ότι οι μεταγραφές θα κάνουν ντεμπούτο από το ματς με την Παλαιόχωρα στην έναρξη του β` γύρου καθώς είναι δύσκολο να προλάβει η ομάδα τις διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό στις 6 του Γενάρη.

Χθες ο ΠΟΑ έδωσε προπονητικό δίτερμα με τον Αλμυρό στο Γάζι όπου κάνουν προπόνηση και οι δυο ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει