Άσχημη ήττα του Ρεθύμνου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΓΕΑ

353

Με εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου με 85-82 έκλεισε το 2018 για το Ρέθυμνο που παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Ο Ήφαιστος κατάφερε να αντέξει στην αντεπίθεση των γηπεδούχων που «επέστρεψαν» από το -19 και στο φινάλε πανηγύρισε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα μακριά από τη Λήμνο.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 30-39, 49-59, 82-85.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Ζιάγκος): Τζόνσον 19 (5), Χριστοδούλου 6 (1), Μπαρτ 19 (2), Ντάνιελς 21 (2), Τζόουνς 3 (1), Σιγκούνας 2, Καλογιαννίδης 4 (1)(, Γλυνιαδάκης 2, Κλάντον 4 , Ραζής, Μπρέισι-Ντέιβις 2.

”Με τη δύση του 2018 η διοίκηση και το προσωπικό του Ανδρογέα θα ήθελε να σας μεταφέρει τις θερμότερες ευχές για την νέα χρονιά που ανατέλλει σε λίγες ώρες και σας ανακοινώνει ότι βάση του πλάνου στόχων που έχει οριοθετήσει με βασικό σλόγκαν «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ» έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες την λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ «ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ» με σκοπό την ατομική βελτίωση αθλητών που συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα. Η πρώτη φάση του προγράμματος έχει ξεκινήσει με την δημιουργία 4 τμημάτων τα οποία προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Η επιλογή των αθλητών έχει γίνει από τους προπονητές των τμημάτων και με την σύμφωνη γνώμη των γονέων και των παιδιών. Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την ομάδα και οι αθλητές δε θα έχουν καμία επιβάρυνση. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι καθ όλη την διάρκεια του έτους και το προπονητικό πλάνο θα προσαρμόζεται βάση των τρεχουσών προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών. Η δεύτερη φάση του προγράμματος θα περιλαμβάνει εξ ατομικευμένες προπονήσεις σε αθλητές που θα το επιλέξουν σε συνεργασία με τους γονείς και τον προπονητή που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πρόγραμμα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει