Μια μοναδική συναυλία απόψε στο Talos Plaza

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ”

1.157

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, απόλυτα συνυφασμένη με το εορταστικό κλίμα των ημερών, μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου  στις 7:30 το απόγευμα  στο Talos Plaza.

Η χορωδία και η ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Αλικαρνασσού «Αρτεμισία», σε παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια. Διευθύνει η Μαίρη Μαρκοπούλου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αλικαρνασσού «Αρτεμισία» ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό τη διατήρηση της μνήμης, τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η μουσική και ο χορός, στοιχεία της καθημερινότητας των Αλικαρνασσέων είναι τα πρώτα που οργανώνονται. Ξεκινούν άμεσα τμήματα διδασκαλίας παραδοσιακών χορών και ακολουθεί το 1993 η ίδρυση της χορωδίας.

Η μικτή πολυμελής χορωδία και το μουσικό σχήμα, υπό τη διεύθυνση τα τελευταία 19 χρόνια, της μαέστρου Μαίρης Μαρκοπούλου, παρουσιάζει μουσική και τραγούδια πλούσιου ρεπερτορίου παραδοσιακού και έντεχνου.

Εμφανίζεται με θεματικές παραστάσεις στο κοινό της πόλης μας αλλά και εκτός αυτής επιδεικνύοντας το αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης και προσπάθειας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Talos Plaza, θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018, με ένα πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα δράσεων.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες: χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εκπαιδευτική ρομποτική, επίδειξη ενόργανης γυμναστικής και χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κέρασμα για όλους από το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου.

Aναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Σαβαβτοκύριακου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 Χριστουγεννιάτικα σουπλά από το κέντρο μελέτης και μαθησιακών δυσκολιών  «Σχολική μελέτη».

17:30 Ρομποτική για παιδιά στο Talos Plaza με την «Robotic και Science Academy».

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 Ρομποτική για παιδιά στο Talos Plaza με την «Robotic και Science Academy».

14:00 Επίδειξη ενόργανης γυμναστικής από τον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλείου.

18:30 Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου σε χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα θα λειτουργεί παζάρι με δώρα από τις κυρίες των Ναυτοπροσκόπων.

Ισχύει ελεύθερη είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις.

Το εορταστικό πρόγραμμα στο Talos Plaza θα συνεχιστεί ως και τις 6 Ιανουαρίου 2018.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει