Φταίμε όλοι με τα λάθη μας και το κακό σκεπτικό μας

405

Θα μου επιτρέψετε να πω τη γνώμη μου και τη σκέψη μου για την Ελλάδα μας.

Δυστυχώς τα λάθη όλων μας τεράστια, και του λαού και των κυβερνήσεων, όλων αναλογικά.

  1. Έπρεπε από πολλά χρόνια να έχουμε 150 και ολιγότερους βουλευτές και όχι τόσους που έχομε.
  2. Έπρεπε ο λαός να είναι περισσότερο συντηρητικός ο τρόπος ζωής του. Δηλαδή να εργάζεται περισσότερο και η ζωή του να είναι πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από πολλές άσκοπες ενέργειες.

3.Να πληρώνομε τις υποχρεώσεις μας στο κράτος μας.

4.Να μην αφήσομε τα σύνορά μας ανεξέλεγκτα, διότι έρχονται πάρα πολλοί ξένοι χωρίς να μπορούμε να τους αντέξομε. Και πολλά άλλα που μου είναι πολύ δύσκολο ν’ αναφερθώ για πολλούς λόγους.

5.Είναι ανήκουστο να κόβουν τις συντάξεις των ανθρώπων που περνούν τα 75 χρόνια διότι στην κυριολεξία εγκληματούν σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιδράσουν. Είναι σα να είναι στην Εντατική άρρωστοι και τους κόβουνε το ρεύμα.

Οι πολιτικοί μας δεν είναι αυτοί που έπρεπε να είναι – λένε πάρα πολλά ψέματα, παίρνουν μίζες σχεδόν σε όλες από το εξωτερικό προμήθειες και πολλά αλλά δεν μπορώ να τα γράψω από ντροπή αλλά και αγανάκτηση.

Γιατί να πάρομε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν σήμερα χρειάζονται 450.000.000 να συντηρηθούν τα κτίσματα αυτά να μην καταρρεύσουν; Γιατί να παίρνομε άχρηστα αμυντικά όπλα όταν γύρω γύρω έχομε όχι φιλικά κράτη που ζητούν και θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδας μας και τη δυστυχία του Ορθόδοξου λαού μας, όταν σε κάποια κράτη διώκονται οι ορθόδοξοι Έλληνες;

Θλίψις και οργή για τους κρατούντας και ειδικότερα στον πρωθυπουργο «χωρίς γραβάτα», συμπαθής αλλά εγώ τον θέλω να βάνει τη γραβάτα του όπως οι άλλοι 28 πρωθυπουργοί στην Ευρώπη, τον ήθελα περισσότερο δίκαιο και λογικό.

Αλήθεια, πότε θα γίνομε σωστότεροι;

Με θλίψη και σκεπτικισμό

 

Παναγ. Στρατάκης

Συνταξιούχος ΟΤΑ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει