Το ιπτάμενο στιλέτο έκανε τα… δικά του

409

Μπορεί να ήταν κουζινομάχαιρο, μπορεί να ήταν… ιπτάμενο στιλέτο, όμως ούτε και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να εξηγήσει πώς το αιχμηρό αντικείμενο «καρφώθηκε» στην ωμοπλάτη του ενώ κατευθυνόταν στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ξαφνικά ένιωσε να τρέχει αίμα στην πλάτη του. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην οικία 50χρονου στο Ηράκλειο και ήταν αρκετά τυχερός αφού του προκάλεσε μόνο ένα θλαστικό τραύμα.

Για το περίεργο περιστατικό παραπέμπεται στο εδώλιο η σύντροφός του, η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή στην… εκτόξευση του κουζινομάχαιρου.

Όμως και ο ίδιος ο παθόντας ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς τραυματίστηκε πισώπλατα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος ο τραυματίας ήταν εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά την Αστυνομία για το συμβάν, υποδεικνύοντας τη σύντροφό του.

Στην πορεία όμως όταν κλήθηκε να δώσει κατάθεση ξεκαθάρισε ότι η σύντροφός του δεν έχει καμία σχέση στο όλο συμβάν, με τον ίδιο να μην μπορεί να εξηγήσει το… ανεξήγητο λόγω και της μέθης στην οποία βρισκόταν, καθώς νωρίτερα έπινε ρακές σε καφενείο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον προσεχή Ιούνιο.

Πάντως ο συνήγορος της υπεράσπισης κ. Αντώνης Επιτροπάκης δήλωσε ότι η εντολέας δεν έχει σχέση με τα όσα της αποδίδονται, κάτι που θα αποδειχτεί, όπως είπε, και στο δικαστήριο.

Εξάλλου, όπως σημειώνει, το ζευγάρι παραμένει μαζί.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει