Η σειρά των παικτών να σταθούν στο ύψος τους

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΣΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΧΡΙ 31/10, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΣΙΣΤ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

277

Την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής επέλεξε ο Μιχάλης Μπούσης για να τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε ό,τι αφορά φυσικά την τρέχουσα σεζόν.

Με ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, εξοφλήθηκαν έως και 31 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και οι υπάλληλοι της εταιρείας, γεγονός φυσικά που σκόρπισε διάχυτη ικανοποίηση και ανέβασε το ηθικό εν όψει της δύσκολης συνέχειας εντός των γραμμών του γηπέδου.

Η κίνηση αυτή της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, τερματίζει εν τη γενέσει της κάθε παραφιλολογία που είχε κυκλοφορήσει και το κυριότερο επιτρέπει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να αφιερωθεί αποκλειστικά στα καθήκοντά του, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δε συνέβαινε σχεδόν ποτέ.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, επικυρώθηκε η πιστοποίηση του ποσού (450.000 ευρώ) αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της από 10 Οκτωβρίου 2018 έκτακτης Γ.Σ. Επίσης αποφασίστηκε

η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου σε επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα ανακοινωθεί.

Με τις τσέπες γεμάτες λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ετοιμάζονται γι’ ακόμα μία αποστολή αύριο στη Λιβαδειά, μία αναμέτρηση που απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη σημασία μετά τη γκέλα στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το πώς θα καλύψει τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών, ωστόσο επανέλαβε ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ, παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα του OFI TV: «Είναι πράγματι πολλά τα προβλήματα.

Όταν δηλώσαμε τους Βουό και Ποτουρίδη να εκτίσουν σε αυτό το ματς την ποινή τους, δεν περιμέναμε πως θα ακολουθούσαν τόσοι τραυματισμοί. Είναι πολλές απώλειες μαζί, όμως έχω πει ξανά πως έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ και αυτό έχει φανεί έμπρακτα. Όσοι παίξουν, θα ανταποκριθούν και θα έχουμε πιστεύω ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του και τον στόχο του ΟΦΗ αύριο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε:

«Παίζουμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται πιο επιθετικά. Είναι μια ομάδα με πάρα πολύ ύψος, κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Μετά το κακό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε, διότι χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή. Πιστεύω ότι η ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, βοηθήσαμε τους παίκτες ψυχολογικά και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο προπονητής της ομάδας είπε:

«Είναι σίγουρα ικανοποιητικό, αν και στο τελευταίο ματς ο Απόλλων έκανε δυο φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχαμε διάρκεια και καθαρό μυαλό κι αυτό με ανησύχησε.

Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Νομίζω πως η ομάδα δείχνει βελτίωση σε πολλά σημεία. Παίζει σημαντικό ρόλο η ισορροπία σε όλες τις γραμμές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως έχει συμβεί ως τώρα».

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα η αποστολή θα πετάξει με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει