Οι μικροί ιστιοπλόοι μίλησαν με ολυμπιονίκες στην Παντάνασσα

Παρουσία ολυμπιονικών το “Κύπελλο Κρήτης 2018”
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST ΚΑΙ LASER 4.7 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΓΚ

395

Με επιτυχία, πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών και καιρό με συνθήκες για όλα τα επίπεδα, ολοκληρώθηκε ο μεγαλύτερος διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας της Κρήτης στις κλάσεις Optimist και Laser 4.7, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Στην κατηγορία Laser 4.7 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Κοζωνάκης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τη δεύτερη ο Γιάννης Μονιάκης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου και την τρίτη ο Λευτέρης Μασσάρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου.

Στην κατηγορία Optimist Γενική την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρία Σκουλούδη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση ο Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων και την τρίτη θέση ο Παράσχος Μπιλάς επίσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Οι αθλητές της ομάδας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου
Οι αθλητές της ομάδας του ΙΟΗ

Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρία Σκουλούδη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση η Ιωάννα Πετυχάκη, επίσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, και την τρίτη θέση η Μαρία Τζανακάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου.

Στην κατηγορία Optimist αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, τη δεύτερη θέση ο Παράσχος Μπιλάς επίσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων και την τρίτη θέση ο Στέλιος Μασσάρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονών κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιωάννα Πετυχάκη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, τη δεύτερη θέση η Έλλη Δασκαλάκη επίσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης,  και την τρίτη θέση η Μαριάννα Μανιουδάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονών αγοριών την πρώτη θέση κατέκτηση Ανδρέας Κακούρης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, τη δεύτερη θέση ο Νικήτας Μαστοράκης του Ιστιοπλοικού Ομίλου Αγίου Νικολάου,  και την τρίτη θέση ο Πέτρος Καλογεράκης του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοϊας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής
Οι ολυμπιονίκες με τους κ. Μαμουλάκη και Κουκιαδάκη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοϊας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι θέλοντας να εμπνεύσουν όλα τα νεα παιδιά στο ταξίδι της ζωής  προς το ονειρό τους, υποστήριξαν τον αγώνα με την παρουσία τους και υπέγραψαν αναμνηστικά για όλα τα παιδιά.

Επίσης πραγματοποιήθηκε προβολή και συζήτηση με όλους τους αθλητές “Ταξιδεύοντας προς το ολυμπιακό όνειρο” στο ξενοδοχειο IBIS στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να συζητήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τους Ολυμπιονίκες.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Γιάννης Κοτσυφός καλεσμένοι του προέδρου του ΝΟΓΚ και αντιδήμαρχου Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

«Ο αγώνας δεν θα ήταν εφικτός χωρίς τη στήριξη των χορηγών του ΝΟΓΚ: Όμιλος Στασινόπουλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΑΝΤΙΜΕΤ, Βασιλάκης Αντώνης Ξυλεία, Ηλίας Σουέντ Αλουμίνια, Μιζεράκης ΑΕ, Μπαξεβάνης Οικοδομικά Υλικά, Χαρίτος Μανώλης Ξυλουργικά, Σπύρος Παναγιώτης Γυψοσανίδες, Φούρνος Βενέρης, Χαλκιαδάκης Super Market, Ξενοδοχείο IBIS-styles, Νερό Σεληνάρι, ANEK-Bluestar Ferries καθώς και της Περιφέρειας Κρήτης» αναφέρει ανακοίνωση του ΝΟΓΚ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει