Με Κουκουλάκη η συνάντηση διαιτητών και ΕΠΣΗ

«Πάει για διεθνής ο Νικολακάκης»
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ 

329

Mια όμορφη βραδιά για την διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου επεφύλαξαν η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας την Δευτέρα στο «Horizon Beach» στη Σταλίδα, σε ένα πλούσιο δείπνο  με την χορηγία της οικογένειας Λεονταράκη και του διαιτητή Χάρη Λεονταράκη.

Το “παρών” έδωσε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας, οι εν ενεργεία διαιτητές αλλά και παλαίμαχοι της διαιτησίας καθώς και το πρώην μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μιχάλης Κουκουλάκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης και παλιός διαιτητής Νίκος Συριγωνάκης και ο μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ Αντώνης Παπαδάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην ομιλία του αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Νικολακάκης θα γίνει σύντομα διεθνής βοηθός: «Είναι σημαντικές τέτοιες συγκεντρώσεις, συμβάλλουν στο καλό κλίμα για την ΕΠΣΗ και την διαιτητική οικογένεια. Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Οι επιταγές FIFA και UEFA είναι ότι το κουμάντο στη διαιτησία το έχουν οι κατά τόπους Επιτροπές Διαιτησίας.

 η συνάντηση  διαιτητών και ΕΠΣΗ

Άρα το απόλυτο αφεντικό στην ΕΠΣΗ είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης και υψηλά ιστάμενος παραμένει πάντα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Επίσης θέλω να επισημάνω δύο ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με το προηγούμενο τραπέζι που είχε γίνει. Ο Γιώργος Κουναλάκης είναι πλέον στους πίνακες της Football League και σύντομα ο Βασίλης Νικολακάκης θα χριστεί διεθνής βοηθός διαιτητής. Συγχαρητήρια και στους δύο και εύχομαι στην επόμενη συνάντησή μας να έχουμε ανάλογες ευχάριστες ειδήσεις».

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον Χάρη Λεονταράκη, την οικογένειά του, το ξενοδοχείο «Horizon Beach» και όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει