ΟΦΗ: Σαμαράς για πρόεδρος, Τσινός τεχνικός διευθυντής

Κυριακή έρχεται ο Μπούσης, αύριο αλλάζει σελίδα ο ΟΦΗ
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

3.763
Θα ξαναβρεθούν στον ΟΦΗ Γιάννης Σαμαράς και Γρηγόρης Τσινός
Θα ξαναβρεθούν στον ΟΦΗ Γιάννης Σαμαράς και Γρηγόρης Τσινός

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει και από αύριο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η ομάδα περνάει και τυπικά στα χέρια του Μιχάλη Μπούση. Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία επικύρωσε τη μεταβίβαση ποσοστού 63,26% στον Έλληνα επιχειρηματία και αύριο ο ΟΦΗ μπαίνει και τυπικά στη νέα εποχή και αποκτά τη νέα του διοίκηση υπό την ιδιοκτησία του κ. Μπούση.

Αύριο, στις 7μμ, στο ξενοδοχείο IBIS του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που θα έχει ως θέματα:

1)Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου,

2)Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αφορούν: α) σε ταμειακές διευκολύνσεις και β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Όπως τυπικά αναφέρεται στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα  22 Οκτωβρίου 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα.

Ο Μιχάλης Μπούσης κατέχει ήδη επίσημα το 63,26% των μετοχών όμως το ποσοστό θα αυξηθεί αφού πέραν της οικογένειας Παπαδάκη ενδέχεται και άλλοι μέτοχοι να παραχωρήσουν τις μετοχές τους κι από κει και πέρα μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου ο ομογενής επιχειρηματίας θα γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ.

 

Μπούσης ή Σαμαράς για πρόεδρος

Η νέα διοίκηση θα είναι ολιγομελής και θα αποτελείται από πρόσωπα της επιλογής του νέου ιδιοκτήτη. Για την θέση του προέδρου, αν δεν πάει στον ίδιο τον ομογενή επιχειρηματία, το πιθανότερο είναι ότι προορίζεται για αυτή ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος θα έχει και τον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει καθοριστικό ρόλο από την πρώτη στιγμή στο νέο πρότζεκτ, ενώ συμμετείχε και στις περισσότερες επαφές με τους πρώην μετόχους. Ο Ηλίας Πουρσανίδης έχει ήδη το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, ενώ στην διοίκηση θα μετέχει και ένας Έλληνας δημοσιογράφος στενός συνεργάτης του Μιχάλη Μπούση.

Όπως είναι γνωστό, στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ θα βρίσκεται και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης που θα έχει την ευθύνη του μάρκετινγκ, ενώ στο πλάνο συμπεριλαμβάνονται και παλαίμαχοι του ΟΦΗ που είτε θα έχουν ρόλο στην πρώτη ομάδα είτε θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Σαμαρά στις Ακαδημίες.

Ο Γρηγόρης Τσινός θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Θα είναι έκπληξη η παρουσία μελών της απερχόμενης διοίκησης στο νέο σχήμα κι αυτό δεν έχει σχέση με την προσφορά τους, που αναγνωρίζεται, αλλά με το γεγονός ότι η διοίκηση Μπούση θα αποτελείται αποκλειστικά από άτομα που έχουν τρέξει το πρότζεκτ της επόμενης μέρας.

Κυριακή στο Ηράκλειο

Ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης θα έρθει στο Ηράκλειο μετά την Γενική Συνέλευση. Οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στην πόλη μας την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και θα μείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό θα έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει το πλάνο και τους συνεργάτες του και θα παρακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει