Ο δικός μας Ευθύμης

258

Φεστιβάλ Δράμας 2018. Πασίγνωστο σ’ όλο το πανελλήνιο για την καλλιτεχνική του συμβολή και προσφορά. Σημείο αναφοράς καλλιτεχνών, σκηνοθετών, ανθρώπων της τέχνης γενικότερα.

Ένα φεστιβάλ, που οδεύει στην πέμπτη δεκαετία και ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, με καλές παρουσίες, μοναδικές στιγμές, αλλά και νέες και πολλά υποσχόμενες φωνές, που σίγουρα αξίζουν τη στήριξη και την συμπαράσταση όλων.

Η πόλη μας έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να καμαρώνει για ένα δικό της παιδί, τον Ευθύμη Μιχελουδάκη, η ταινία του οποίου βραβεύτηκε για την ερμηνέια της.

“Μόλλυ 6 με 8” του Ευθύμη Μιχελουδάκης στο πρόσφατο φεστιβάλ Δράμας. Ένα ραντεβού στον Σπόρο και τη Μόλλυ, το κορίτσι των 6 με 8, από τα χρόνια της εφηβείας του. Μια συνάντηση, που φέρει στην επιφάνεια χαμένα όνειρα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες…

Συγχαρητήρια από καρδιάς στον Ευθύμη Μιχελουδάκη και πάντα να δημιουργεί. Οσο για τα χαμένα όνειρα και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες του έργου του, είμαστε σίγουροι ότι αυτά αντίκεινται στην τόσο γόνιμη και επιτυχημένη του πορεία.

Ευθύμη, συγχαρητήρια και πάντα να έχεις επιτυχίες!

Δ.Σ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει