Τα Ιερά Λείψανα των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στο Χουδέτσι

479

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης από τον Ενοριακό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Παναγούδας Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί η Ενορία του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στο Χουδέτσι Πεδιάδος με την αφορμή της εορτής του ναού την Τετάρτη  26 Σεπτεμβρίου (εορτή Μεταστάσεως Ιωάννου του Θεολόγου).

Η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων  που είναι  προστάτες των άτεκνων ζευγαριών και της οικογένειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, θα ακολουθήσει Δέηση, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων στον οικισμό του Χουδετσίου και Ιερά Παράκληση.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 07:00 το πρωί θα ξεκινήσει ο Όρθρος της εορτής, θα ακολουθήσει η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Πρόδρομου Ξενάκη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 6:30 θα ψαλεί μεθεόρτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση, προεξάρχοντος  του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιου Μάτσα από τον Ιερό Ενοριακό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Παναγούδας Θεσσαλονίκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει